Címlap Hírek Feltörekvő részvények, arany és ingatlanalapok: a XXI. század eddigi legjobb befektetései

Hírlevél feliratkozás




Conclude Árjegyzés (élő)









Betöltés...















 
Arany vétel és eladás itt:




Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Feltörekvő részvények, arany és ingatlanalapok: a XXI. század eddigi legjobb befektetései
2014. január 24. péntek, 08:19

 

Conclude Daily Gold

A feltörekvő piaci részvények, az arany és az ingatlanbefektetési alapok fialták a legtöbbet az elmúlt 13 évben, ezzel szemben az árupiaci termékek, a piac-semleges stratégiájú fedezeti alapok és az amerikai S&P 500-as részvényindex a legkevesebbet.

Indiai aranyékszer-üzlet. Forrás: blogs.ft.com, Conclude Zrt.
Az aranyár mostani mélyrepülése mellett meglepőnek tűnik, hogy a nemesfém befektetés még így is az új évezred eddigi legjobb befektetései közé tartozik. Ezért közöljük az alábbi igen érdekes chartot.

A feltörekvő piaci eszközök, az arany és az ingatlanalapok az utóbbi 13 évből 12 évben kiegyensúlyozott pozitív teljesítménye bizonyítja a hagyományos menedékeszközök jelentőségét– írta John Stoltzfus, az Oppenheimer vezető befektetési stratégája az ügyfeleinek küldött hírlevelében.


A hírlevélben a diverzifikáció fontosságára is felhívja a figyelmet, miszerint „ne tartsuk az összes tojást egy kosárban”, azaz a különböző eszközosztályok közötti diverzifikáció az a szabály, amelyet a befektetőknek nem szabad könnyedén venniük, illetve figyelmen kívül hagyniuk, különösen azoknak, akik évről évre pozitív hozamra törekednek.

Forrás: Business Insider, Conclude Zrt.

 

Forrás: Business Insider, Conclude Zrt.

 

 

 

A fent említett részvények, kötvények, állampapírok a Conclude Bróker szolgáltatásaként megvásárolhatóak. Amennyiben megbízást szeretne adni, vagy további információkra van szüksége, kérjük hívja a Conclude csoport központi számát, vagy mobiltelefonszámaink valamelyikét
+36 1 799 7799 | +36 20 257 6442 | +36 20 257 2442