Címlap Hírek Négyhónapos csúcson az ausztrál érmeeladások

Hírlevél feliratkozás




Conclude Árjegyzés (élő)









Betöltés...















 
Arany vétel és eladás itt:




Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Négyhónapos csúcson az ausztrál érmeeladások
2014. július 08. kedd, 07:49

 

Conclude Daily Gold

A világ második legnagyobb nemesfém-finomítója, az ausztrál Perth Mint aranyeladásai négy hónapja nem látott szintet értek el júniusban, a sárga nemesfém iránti felfokozott keresletnek köszönhetően.Forrás: Perth Mint, Conclude Zrt.


A Conclude Befektetési Zrt.-nél is kapható aranyérmékből és -rudakból a Perth Mint 39 405 unciát adott el júniusban, szemben a májusi 36 127-tel, ez február óta a legnagyobb mennyiség, igaz, még így is jócskán elmarad a tavaly júniusi 47 692 unciás értékesítéstől. Az Egyesült Államokban viszont csökkent az érme- és rúdforgalom, a Conclude-nál szintén kapható American Gold and Silver Eagle-ből kevesebb fogyott, mint az előző év azonos időszakában. Az ezüstérmék eladásainak visszaesése annak tudható be, hogy az US Mint pénzverde korlátozta az érmevásárlói engedéllyel rendelkezők által rendelhető mennyiséget. Júniusban a Silver Eagle-ből közel 2,7 millió uncia talált vevőre, miközben az előző hónapban még közel 4 millió, 2013 júniusában pedig 17,8 százalékkal több, mintegy 3,3 millió uncia.

Forrás: Reuters, Conclude Zrt.

 

Befektetési aranyérme adás-vételi árfolyamainkat a percenként frissülő webáruházunkban találja.

Ha személyesen, készpénzért szeretne venni, vagy eladni befektetési aranyérmét, kérjük fáradjon be irodánkba, ahol azonnal tud üzletet kötni.

Válogasson több száz féle arany és ezüst modern numizmatikai és ajándék érméink közül a Conclude érmeboltjából! Az érmék többsége készletről, akár bankkártyás fizetéssel a helyszínen is megvehető.