Címlap Hírek Befektetési arany bevizsgálási akció 2016

Hírlevél feliratkozás




Conclude Árjegyzés (élő)









Betöltés...















 
Arany vétel és eladás itt:




Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Befektetési arany bevizsgálási akció 2016
2015. augusztus 12. szerda, 13:16

 A Conclude Zrt. által meghirdetett ingyenes befektetési arany bevizsgálási akciót meghosszabbítottuk 2016. évre is! Ügyfelenként max. 10 darab termék vizsgálatát vállaljuk ingyenesen!


Befektetési aranyát most ingyen átvizsgáljuk
akciónkban!

Az akció nemcsak a Conclude már meglévő ügyfeleinek szól, azaz bármely magánszemély vagy cég részt vehet ezen ingyenes akciónkban.

Csak befektetési aranyat vizsgálunk be ingyenesen, azaz törtaranyat, nyakláncot, ékszert csak bevizsgálási díjért, vagy pedig a szokásos felvásárlás keretében.

Roncsolás mentes befektetési arany vizsgálat

https://www.conclude.hu/img/aug151201.jpg

A vizsgálat roncsolás mentes, azaz ha fóliába csomagolt lapkát hoz, azt is roncsolás mentesen a csomagolás felbontása nélkül át tudjuk vizsgálni. Az akció befektetési arany érmék vizsgálatára is vonatkozik. A 250 gramm feletti aranyrudakat ultrahangos készülékünkkel szintén roncsolás mentesen világítjuk át.

A vizsgálat eredményéről nem állítunk ki certifikátot, hanem konzultációs jelleggel átbeszéljük az ügyféllel. Ha bármit is nem találunk rendben, akkor speciális laboratóriumi vizsgálatot javaslunk.

Kérjük, hogy kizárólag időpont egyeztetést követően vegyék igénybe ezt a lehetőséget. Az akciót igénybe vevő ügyfelek hozzájárulnak hírlevelünkre való feliratkozásukhoz.

 

időpont egyeztetés:

+36 1 799 77 99 | +36 20 257 64 42 | Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.