Címlap Hírek Kedvező ezüst befektetési lehetőségek minimális ÁFA teherrel magánszemélyeknek is!

Hírlevél feliratkozás




Conclude Árjegyzés (élő)









Betöltés...















 
Arany vétel és eladás itt:




Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Kedvező ezüst befektetési lehetőségek minimális ÁFA teherrel magánszemélyeknek is!

Fektessen ezüstbe különbözeti ÁFÁ-s ezüstérmék vásárlásával és spóroljon akár 20%-ot! Befektetési ezüst érmék különbözeti áfával a Conclude kínálatában. A csökkentett áfa-tartalomnak köszönhetően Magyarországon is versenyképessé vált a fizikai ezüstbefektetés a magánbefektetők számára!

 

A legnépszerűbb befektetési ezüstérmék különbözeti áfával a Concludetól


Több ezüstöt vehet ugyanannyi pénzből, miközben százezreket spórol!


A különbözeti ÁFÁ-s befektetési ezüstérmékre kirótt adó alapja a Conclude beszerzési és eladási ára közötti különbözet (árrés), ami jelentősen alacsonyabb ÁFA-terhet jelent a vásárló számára a nettó ezüst árra számolt teljes ÁFÁ-nál. Ezért ezt az ÁFA fizetési módot árrés adózásnak is szokták nevezni. Az árjegyzésünkben látható árak bruttó árak, amire semmilyen egyéb költség vagy adó nem kerül felszámításra. A kisebb ÁFA miatt a különbözeti ÁFÁ-s ezüstérméknek az ezüstrudaknál is kedvezőbb az ára.

 

Így Ön több ezüstöt tud vásárolni – ugyanannyi pénzért!

 

IRÁNY A MEGRENDELŐLAP

 

Példa:

Hasonlítsuk össze egy 27% ÁFÁ-val és egy különbözeti ÁFÁ-val forgalmazott Bécsi Filharmonikusok 1 unciás ezüstérme adóterhét:


Bécsi Filharmonikusok 1 unciás ezüstérme ára teljes ÁFÁ-val:

Nettó Ár: 9.195 Ft
27% ÁFA: 2.483 Ft
Bruttó Ár: 11.678 Ft*

Bécsi Filharmonikusok 1 unciás ezüstérme ára különbözeti ÁFÁ-val:

Nettó Ár: 9.195 Ft
Különbözeti ÁFA: 557 Ft
Bruttó Ár: 9.752 Ft*

*Az árakat a cikk közzétételekor érvényes eladási árfolyamok alapján számoltuk.


A példából jól látszik, hogy érménként 1.906 Ft ÁFÁ-t spórolunk meg, ami 100 db ezüstérme vásárlásánál 190.600 Ft-os megtakarítást jelent!

 

De ez még nem minden, a különbözeti ÁFÁ-s ezüstérmék az ezüstrudaknál is jóval olcsóbbak, mivel ott is a teljes, 27%-os ÁFÁ-t kell kifizetnünk:


1 kilogrammos ezüstrúd ára 27% ÁFÁ-val:

Nettó ár: 300.142 Ft
27% ÁFA: 81.038 Ft
Bruttó ár: 381.180 Ft*
Bruttó gramm ár: 381,18 Ft/gramm*



Bécsi Filharmonikusok 1 unciás ezüstérme ára különbözeti ÁFÁ-val:

Nettó Ár: 9.195 Ft
Különbözeti ÁFA: 557 Ft
Bruttó Ár: 9.752 Ft*
Bruttó gramm ár: 313,54 Ft/gramm*

*Az árakat a cikk közzétételekor érvényes eladási árfolyamok alapján számoltuk.

Azaz a Bécsi Filharmonikusok érme a különbözeti ÁFÁ-nak köszönhetően 20%-kal olcsóbb, mintha 1 kilogrammos ezüstrudakat vásárolna teljes ÁFÁ-val. A céges ezüstvásárlás feltételeit lsd. lejjebb.

 

Milyen befektetési ezüstérméket vásárolhatok különbözeti ÁFÁ-val a Conclude-nál?


Válasszon az 1 uncia (31,103 gramm) színezüstöt tartalmazó Bécsi Filharmonikusok, a Maple Leaf és az Ausztrál Kenguru ezüstérmék közül. Mindhárom termék globálisan ismert, így könnyedén értékesíthetőek a világ bármely pontján.

2016 Ausztria Bécsi Filharmonikusok ezüstérme előlap

 

 

Az 1 unciás Bécsi Filharmonikusok ezüstérme .999 tisztaságú színezüstből vert, a világhírű zenekar előtt tisztelgő minőségi érme, melyet a Münze Österreich (Osztrák Pénzverde) gyárt. Európában a legnagyobb példányszámban forgalmazott termékként a "Bécsi Fil" ezüstérmének a legkedvezőbb a vételi és eladási ára.

2016 Kanadai Maple Leaf befektetési ezüstérme hátlapja.

 

 

A szintén 1 unciás Maple Leaf ezüstérméket .9999 tisztaságú ezüstből verik a Kanadai Királyi Pénzverdében: a lézergravírozású egyedi biztonsági elemeknek és azonosítóknak köszönhetően a világ egyik legbiztonságosabb ezüstérméjének tartják.

 

 


Az Ausztrál Kenguru ezüstérme előlapján II. Erzsébet királynő arcmása látható

 

Az 1 unciás ezüst Kengurut a Perth Mint ausztrál öntöde és állami pénzverde készíti. 2016 óta a Kengurut szintén 99,99%-os tisztaságú színezüstből állítják elő.

 

Más típusú ezüstérmék esetén monster boxonként van lehetőség különbözeti ÁFÁ-s vásárlásra, érdeklődjön lehetőségeiről a lap alján található elérhetőségeken! Az 1 unciás Krugerrand ezüstérme, valamint az 1 unciás Britannia ezüstérme szintén kapható nálunk, akár készletről is.


Kinek ajánljuk a különbözeti ÁFÁ-s befektetési ezüstérméket?

 
Ha legalább 200 ezer forintot fektetne magánszemélyként ezüstbe, Önnek szól ajánlatunk!

 

A különbözeti ÁFÁ-s Bécsi Filharmonikusok, Maple Leaf és az Ausztrál Kenguru befektetési ezüstérméket elsősorban olyan magánszemélyeknek javasoljuk, akik minimum 200 ezer forint körüli értékben szeretnének befektetési ezüstöt vásárolni. Céges ügyfeleink számára viszont az ÁFA visszaigénylési lehetőség miatt kedvezőbb lehet az ezüstrúd vásárlás, de nem minden cég fogadható el üzleti partnerként ill. előzetes bevizsgálás szükséges.

 

5 millió forintot elérő vagy meghaladó összegű megrendelés esetén egyedi árjegyzéssel dolgozunk, keresse kollégáinkat elérhetőségeinken!



Hogyan rendelhetem meg a különbözeti ÁFÁ-s ezüstérméket? 


Adjon le vételi megbízást webáruházunk megrendelőlapján vagy telefonon keresztül ( +36202576442 ) a Bécsi Filharmonikusok, Maple Leaf vagy Ausztrál Kenguru különbözeti áfás ezüstérmék vásárlására.

 

Választhat utalásos, helyszíni készpénzes és bankkártyás fizetést*. Átutalással Forint és euró pénznemekben fizethet az ezüstérmékért, készpénz esetén még dollárt és svájci frankot is elfogadunk.


IRÁNY A MEGRENDELŐLAP

 

Átutalás előtt kérjük várja meg az automatikus megrendelés érkeztető e-mailt követő visszaigazolást, amely a kollégáink által kiállított adásvételi szerződést tartalmazza.

* A bankkártyás fizetés csak a helyszínen, átvételkor lehetséges POS terminálon keresztül. Megrendelés leadásakor a készpénzes fizetési módot kell választania, és a megjegyzés rovatba beírni a kártyás fizetés szándékát. 

 

Mennyi a legkisebb rendelhető mennyiség a Bécsi Filharmonikusok, a Maple Leaf és Kenguru ezüstérmékből?


 

A legkisebb rendelhető mennyiség 20 darab ezüst Bécsi Filharmonikusok, ill. 25-25 darab Maple Leaf vagy Ausztrál Kenguru ezüstérme, amelyek lezárt öntödei védőtubusokban érkeznek. A tubusokat – az érmék oxidálódását megelőzendő - nem áll módunkban megbontani, így az érméket csak tubusonként tudja megrendelni.

 


Megéri cégként különbözeti ÁFÁ-s ezüstérméket vásárolni?


 

A rendszeresen ÁFÁ-s bevételt generáló cégeknek jobban megéri a 27%-os ÁFÁ-val terhelt ezüstudakat vásárolni, hiszen teljes mértékben szembe tudják állítani a kifizetett ÁFA összegét ÁFÁ-s bevételeikkel, de előzetes bevizsgálás szükséges, és nem minden cég fogadható el üzleti partnerként.

 


Hol tárolhatom a különbözeti ÁFÁ-s ezüstérméket?


Ha nincs saját banki széfe, vagy nem szeretné otthonában tárolni befektetési ezüst érméit, a Conclude Goldtresor online fizikai nemesfémszámlája lehet az optimális megoldás Önnek, ahol teljesen ÁFA-mentes, a különbözeti ÁFÁ-s érméknél is kedvezőbb áron vásárolhat és adhat el fizikai ezüstöt, értékbiztosított tárolás mellett. Regisztráljon a Bónusz, vagy a Prémium csomagra!

A Conclude offline nemesfém letétkezelést is vállal a legalább 10.000.000 Ft-ot elérő ezüstbefektetés fölött.

Még maradt megválaszolatlan kérdése? Forduljon hozzánk bizalommal!

Juhász Kristóf 

vezető értékesítő 

+36/20 257 6442 

Conclude Befektetési Zrt.

Conclude Services Kft. 


Módosítás dátuma: 2023. március 25. szombat, 06:42