Címlap Hírek Numizmatika és modern gyűjtői érmék

Hírlevél feliratkozás

Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
GoldTresor grammarany

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/Usa dollár árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

Ezüst/Usa dollár árfolyam

Arany/Usa dollár árfolyam

RSS

Conclude
Numizmatika és modern gyűjtői érmék
2013. június 10. hétfő, 08:22

 

1 kg-os ezüst érmék; Conclude Zrt.
 

A Conclude numizmatikai üzletága az időtálló érték és szépség kombinációját kínálja Önnek.

 
Többet szeretnénk nyújtani mint csupán érméket eladni. Mindenki számára szeretnénk feltárni a modern numizmatika csodáit, melyekkel partnereink a világ vezető pénzverdéi kápráztatnak el bennünket.


Jöjjön be hozzánk, nézze meg gyűjteményeinket! Székhelyünkön lehetőség van azonnali készpénzes vásárlásra is. Kezdők és gyakorlott gyűjtők egyaránt találnak nálunk kedvükre való érméket.

Az érme gyűjtés az egyik legrégebbi befektetés és hobby is egyben, ahol a történelem tényleg kézzelfogható közelségbe kerül.

Ne feledje: mi kizárólag igényes kínálattal állunk rendelkezésére, amely hosszú távon is őrzi értékét.


Egyedülálló lehetőség cégek és tehetős magánszemélyek részére:

Veressen színarany, színezüst pénzt saját céglogóval vagy családi címerrel. Vállaljuk a teljes folyamat menedzselését. Kérje egyedi ajánlatunkat!

 
 
 
 

Cook-szigetek 2012 20 dollár    Mesterművek - NefertitiKazahsztán: A nyúl éveAusztria híres festői - Gustav KlimtNiue 2012 1$     Lilium Armenum Liliom

 

 


Válogasson több száz féle arany és ezüst modern numizmatikai és ajándék érméink közül a Conclude érmeboltjából! Az érmék többsége készletről, akár bankkártyás fizetéssel a helyszínen is megvehető. 


 

 Exkluzív ezüst érmék a Conclude Zrt. kínálatában!

 
 

1kg-os Koala ezüstérme; Conclude Zrt.

1kg-os Kookaburra ezüstérme; Conclude Zrt.

Az Ausztrál Perth Mint jóvoltából megnyerő .999-es tisztaságú óriás ezüst érmék láttak napvilágot, úgy mint a Kígyó Éve 2013, a Koala, és a Kookaburra, magyar nevén "kacagójancsi". A színezüst érmék paraméterei: súly 1002,5 gr, átmérő: 101 mm, vastagság 14,6 mm.

Érméinket egyedi gyártású díszdobozban vásárolhatja meg akár azonnal, készpénzért.

 

 
 

 

Az ezüst góliátokról bővebb információt itt olvashat.


 
 
 

A világ vezető pénzverdéivel dolgozunk. Nagy mennyiséget forgalmazunk ezért szerény az árrésünk.


Ne feledje! Mi nem árulunk ezüstözött plasztik lapokat és cinkes ötvözeteket ezüstkabátban. A Conclude csak időtálló, igazi értékeket forgalmaz!

 

 

Partnereink: 

 

Partnereink; Conclude Zrt.

  

Az alábbiakban kis ízelítő látható aktuális kínálatunkból:

 

Cook-szigetek:  Mesterművek -  Gustav Klimt - AdeleCook-szigetek 2012 20 dollár    Mesterművek - Gustav Klimt - Adlele


Fehéroroszország / Belarusszia  2009 20 Rubel   Csillagjegyek

Fehéroroszország: Csillagjegyek sorozat

Niue: 125. éves évforduló  -  Vincent van Gogh - Napraforgók sorozatNiue 2012 7x 5 Új zélandi dollár   125. éves évforduló  Vincent van Gogh - Napraforgók sorozat


 

Válogasson több száz féle arany és ezüst modern numizmatikai és ajándék érméink közül a Conclude érmeboltjából! Az érmék többsége készletről, akár bankkártyás fizetéssel a helyszínen is megvehető. 
Arany-ezüst felvásárlás

A Conclude a befektetési nemesfém kereskedelem egyik vezető cége. Ezért arany és ezüst felvásárlásban is a legkedvezőbb árat tudjuk adni Önnek. 

Legyen szó érmékről, ékszerekről, kis- és nagy tételről, nálunk értékesítheti azonnal, készpénzért. Mindezt úgy, hogy minden Ügyfelet székhelyünkön a Bank Centerben,  zárt térben, diszkréten szolgálunk ki, és nem pedig a többi Ügyfél szeme láttára. 

Bővebb információt itt talál.

Törtarany felvásárlás vagy csere befektetési aranyra a Conlcudenál!

 

 

 

Arany érme felvásárlási és eladási árfolyamainkat percenként frissülő webáruházunkban találják.

 

 
2011-es koala ezüstérme; Conclude Zrt.2012-es Sárkány Éve ANA kiadású ezüstérme; Conclude Zrt.2013-s Koala ezüstérme; Conclude Zrt.Amerikai Liberty ezüstérme; Conclude Zrt. Kínai Panda ezüstérme; Conclude Zrt.Maple Leaf ezüstérme; Conlude Zrt.2013-as Kígyó Éve ezüstérme; Conclude Zrt.Limitált kiadású Koala ezüstérme; Conclude Zrt.Kookaburra ezüstérme; Conclude Zrt.
 


Kérjen azonnali visszahívást, meg fog lepődni árainkon!
+361-799-7799 | +3620-257-2442 | +3620-257-6442
vagy küldje el az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre számát és MOST visszahívjuk!

  

 

NYITVATARTÁS

H - P   9:00 - 17:00 

MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Gyalog:

Az Arany János úti metrómegállótól induljon el gyalog az Arany János utcában és kb. 50 méter után eléri a Bank Center Arany János utcai bejáratát.  

recepció  a Bank Center központi terében található. Itt adnak belépőkártyát, amivel fel lehet menni az ötödik emeletre

és a Conclude kaputelefonjánál lehet csengetni.  Külön kérésre lemegyünk a földszinti aulába és felkísérjük az ügyfelet.

Kocsival: 

1. A  Bajcsy-Zsilinszky útról a Bank utcába kanyarodva haladjon el a Magyar Nemzeti Bank előtt és a Bank Center sarkán forduljon balra a Sas utcába. Innen kb 30 méterre van a lehajtó a Bank Center mélygarázsába.

2. Ha a Lánchídon át jön a József Attila utcába, akkor a Sas utcába balra tud behajtani (egyirányú utca), és az Arany János utcát keresztezve rögtön jobb kéz felé tud lehajtani a Bank Center mélygarázsába. A Bank Center mélygarázsában közvetlenül alattunk parkolhat. Szabad bejárás van vendégeknek is, a parkolási díj készpénzben fizetendő a kijáratnál található fülkében ülő őrnek.

Másik parkolási lehetőség a Szabadság téri mélygarázsban van, melynek vagy a Bank utcából van lehajtója, vagy pedig a Szabadság tér másik végéből a Honvéd utcából. Parkoló automata van.

 

 

TÉRKÉP

 

 ConcludeZrt-aranybefektetés-privátbanki kiszolgálás

 

 

FOTÓK A BANK CENTERRŐL