Címlap

Conclude Árjegyzés (élő)









Betöltés...















 
Arany vétel és eladás itt:




Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

Nemesfémbefektetési szolgáltatások kiemelt ügyfeleknek

A Conclude Befektetési Zrt. a fizikai arany, -ezüst, és -platina befektetésekhez kapcsolódó szolgáltatások széles körét kínálja a privátbanki ügyfélkör szempontjait és a személyre szóló kiszolgálást helyezve fókuszba.

 
Conclude nemesfém befekfetési szolgáltatások privátbanki ügyfeleknek 


20 millió forintot elérő vagy meghaladó összeget befektető ügyfeleink hozzáférhetnek a legnagyobb fizikai nemesfémpiacokhoz Londonban, Bécsben, Zürichben és Frankfurtban.


A megbízható és hatékony kereskedés érdekében folyamatosan árat jegyzünk a legnépszerűbb befektetési arany, ezüst és platina termékekre, így biztosítva befektetése likviditását és értékállóságát.

Szolgáltatásaink privátbanki ügyfelek részére:

Konzultáció üzletkötést megelőzően

Naprakész és átfogó tájékoztatás a nemesfémpiacokról, a nemesfém befektetésről személyesen vagy telefonon. Javaslat személyre szabott portfólió összeállítására.

Árfixálás nemesfémek eladására és visszavásárlására

Kényelmes és kiszámítható nemesfém adásvétel akár telefonos vagy e-mailes árfixálással, HUF, EUR, USD és CHF ellenében, kedvező átváltási árfolyamokon.

Üzletkötés privátbanki körülmények között

Nagy értékű üzletkötés esetén is azonnali kiszolgálás a Conclude budapesti irodájában, diszkrét tárgyalókban, biztonságos környezetben.

Biztosított kiszállítás privát címre vagy bankfiókba

Diszkrét házhoz szállítás a Conclude teljeskörű értékbiztosításával kiszállítva előre egyeztetett időpontban, akár bankfióki átadással is 60 millió forint értékig.

Nemesfémtárolás globális trezorszolgáltatónál

Sorszám szerint nyilván tartott, egyedi letéti őrzés a Loomis International bécsi, frankfurti és zürichi trezorjaiban,  teljeskörű értékbiztosítással.
 
 

Miért népszerű befektetés a fizikai arany?

Biztonság és értékállóság
 

Az arany a generációkon átívelő vagyonmegőrzés legfontosabb eszköze. Az elmúlt húsz évben az aranybefektetés átlagos éves hozama 8,95% volt euróban mérve.

Kézzel fogható, mégis likvid

ÁFA-mentessége, alacsony kereskedési költségei és rendkívüli likviditása miatt kifejezetten keresett befektetésként és készpénz-helyettesítőként egyaránt.

Hatékony diverzifikáló eszköz

Hosszú távon mind inflációs, mind deflációs környezetben csökkenti a portfólió volatilitását. Rendszerszintű sokk esetén ellensúlyozza az egyéb befektetéseken keletkező veszteségeket.

Nincs adóskockázat

A részvényekkel, kötvényekkel vagy a készpénzzel ellentétben a fizikai arany vis maior helyzetben (pénzügyi válság, államcsőd) sem veszíti el értékét.
 
 

Miért válassza a Conclude Befektetési Zrt.-t?

Évtizedes tapasztalat

2009 óta foglalkozunk befektetési arany-, ezüst- és platina kereskedelemmel. Időközben Magyarország legnagyobb árbevételű nemesfémkereskedő cégévé fejlődtünk.

Garantált minőség

LBMA Good Delivery minősítésű svájci finomítók rúdjait és a világ vezető pénzverdéi által vert érméket forgalmazunk, amelyek közvetlenül a finomítóból vagy a pénzverdékből érkeznek, így garantálva a nálunk vásárolt nemesfémek minőségét és forgalomképességét.

Globális piacelérés

Ügyfeleik rajtunk keresztül hozzáférnek a világ legnagyobb fizikai nemesfém piacaihoz, így bármely irányba tudnak akár extrém nagy volumenben is kereskedni.

Személyre szabott kiszolgálás

Ügyfeleink igényeihez és portfóliójához mérten a legoptimálisabb nemesfémbefektetési stratégiát keressük meg és hajtjuk végre.


Részletes információkért forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

 
Üdvözlettel: 
 
Juhász Gergely                                                        Juhász Kristóf
vezérigazgató                                                cégvezető
+36202572442                                              +36202576442
 
Conclude Befektetési Zrt.
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
conclude.hu/kapcsolat
1054 Budapest, Szabadság tér7.