Címlap Rólunk

Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

Rólunk

"Hiszünk a kézzelfogható, értékőrző és forgalomképes vagyon fontosságában.

Hiszünk az aranyban!"

 

Vezetői Köszöntő

 

 A Conclude  nemesfém kereskedelmi üzletága 15. évébe lépett. A befektetési arany kereskedelemre szakosodott cégek között a legrégebben piacon lévők között vagyunk és igen jelentős volumenben adtunk/vettünk nemesfémeket.


Céljaink és működésünk az elmúlt években nem változtak. Tevékenységünk előterében az ügyfélközpontú, megbízható, magas szintű kiszolgálás áll. Ezek a hagyományok azok, amelyekre munkánkat a jövőben is építeni fogjuk, amellett, hogy megőrizzük a Conclude stabil helyzetét. Ennek megfelelően, továbbra is megfontoltan haladunk, és fokozatosan, lépésről lépésre fejlesztjük tovább szolgáltatásainkat.

 

A jelenlegi piaci helyzet azt mutatja, hogy a 2020-2030-as évtized a nemesfémek évtizede lehet, mindenesetre évről-évre egyre több befektető ismeri fel a fizikai aranynak a befektetési portfólióban betöltött szerepét.  


Mivel a befektetési arany kereskedelme az MNB által nem felügyelt terület, ezért aranyvásárlás előtt fokozott körültekintés javasolt. Jöjjön el hozzánk, szívesen adunk Önnek tanácsot, és mindeközben kialakulhat az a bizalmi kapcsolat, mely az aranykereskedő és ügyfele közt a kölcsönösen jó üzlethez szükséges.

 

Juhász Gergely vezérigazgató, Conclude Zrt.


Juhász Gergely

vezérigazgató

 A Conclude Zrt. és a Goldtresor alapítója

 

A Conclude Zrt. története és fő tevékenysége

 

A Conclude Befektetési Zrt. alapítói és felelős vezetői a határidős áru-, deviza- és tőkepiacok világában tettek szert évtizedes tapasztalatokra.  A Conclude Zrt. jogelődje a Conclude Kft. 2001-ben alakult. 2009 tavaszán határoztuk el, hogy tudásunkat a fizikai arany, ezüst és más nemesfémek magyarországi forgalmazásában kamatoztatjuk.

 

A befektetési arany tömbök, rudak és érmék piaca folyamatos fejlődés, bővülés előtt áll Magyarországon. A befektetési arany az Európai Uniós irányelvekkel összhangban Áfa és adómentes marad várhatóan hosszú ideig. A fizikai arany a készpénzhez hasonló likvid befektetés, ugyanakkor minden más befektetési formától megkülönbözteti az önmagában hordozott értékállóság. Ezért hiszünk benne, hogy a prudensen gondolkodó befektetők likvid portfóliójuk egy részét arany rudakba, arany érmékbe fogják fektetni Magyarországon is. Mi őket szeretnénk kiszolgálni, minél magasabb színvonalon.

  Elsősorban a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelő „good delivery“ minőségű, Svájcban előállított aranyrudakat, ezüstrudakat és a világ vezető pénzverdéi által készített befektetési arany és ezüst érméket kínáljuk eladásra. Ezenkívül ügyfeleink kérésére árat jegyzünk és beszerzünk egyéb befektetési arany rudakat és nemesfémeket  is.

 

  • Egyedi árat adunk nagyobb összegű magánbefektetők, intézményi befektetők, nemesfém viszonteladók, ékszerészek számára. 
  • Az általunk forgalmazott aranytömbökre, érmékre, ezüstre és más nemesfémekre kétoldali árat (vétel-eladás) jegyzünk többféle devizában és fizetési módonFolyamatosan felvásárlunk bármilyen arany rudat és érmét készpénzért. A nem "good delivery" gyártói rudakat átcseréljük nemzetközileg kompatibilis rudakra. Ügyfeleink rendelkezésére állunk a határokon átnyúló nemesfém értékszállításban 
  • A magyar aranypiac szereplői közül elsőként indítottuk útjára a befektetési arany letétkezelési szolgáltatásunkat, valamint szintén elsőként indítottuk el az áfamentes ezüstrúd és platinarúd kereskedelmet a zürichi vámszabadterületen. 
  • A lakossági megtakarítások fizikai aranyra és egyéb nemesfémekre váltására elindítottuk a Goldtresor szolgáltatást, ami 0-24 órában távolról is elérhető nemesfémkereskedelmet tesz lehetővé Ügyfeleinknek.

 

 

A Conclude Zrt. vezető tisztségviselői

 

A Conclude Zrt. alapítója Juhász Gergely. Juhász Gergely vezérigazgató Budapesten végzett 1991-ben a Kertészeti és Élelmiszer-ipari Egyetemen. 1995-től először tőzsdei brókerként, majd a határidős piacokért felelős vezetőként és tanácsadóként dolgozott különböző magyarországi pénzintézeteknél és alapkezelőknél. 2001-2004-ig a Budapesti Árutőzsde igazgatósági tagja majd Felügyelő Bizottságának elnöke. Felsőfokú bankszakmai, vagyon-alap és portfólió kezelési, valamint brókeri és határidős brókeri képesítéssel rendelkezik. 

 A Conclude Zrt. cégvezetője Juhász Kristóf, az értékesítés vezetői feladatokat Szebellédi Szilvia látja el.

 

 

 Céljaink

 

A Közép-európai befektetési aranypiac egyik vezető szereplőjeként célunk, hogy Ügyfeleink kedvező áron és biztonságos módon tudjanak fizikai aranyat, ezüstöt és  más nemesfémeket vásárolni és eladni.

 

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleinknek, mely az aranykereskedelmen túl magába foglalja az értékbiztosított nemesfémtárolást és értékszállítást is. Innovációinkkal szeretnénk hozzájárulni az aranypiac fejlődéséhez. Tanácsainkkal segítünk eligazodni az arany, ezüst és más nemesfémek piacán kínálkozó lehetőségek között. 

 

Médiamegjelenés 

 

A Conclude vezetőivel, kollégáival az elmúlt 15 év során számos interjú, újságcikk készült, melyből néhányat közzétettünk archívumunkban. A Conclude ezenkívül saját maga is szolgáltat híreket a weblapján.


A Conclude Zrt. márkaneve a hírszolgáltatói piacon a Conclude Daily Gold.  Elsősorban  az árupiacokra, nemesfém piacokra szeretnénk fókuszálni, de mindig némi egyéni világlátással fűszerezve.

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy médiapartnereink értékesnek találják az általunk kínált tartalmat és számos helyen idéznek minket.


Mivel a referenciák folyamatosan keletkeznek, ezért kérjük klikkeljen rá a lent található médiaszolgáltatók logójára, ahol leszűrve található a Conclude-tól átvett tartalom. 

Vagy pedig kövesse hírfolyamunkat és elemzéseinket.

https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_hvg.png   https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_index.pnghttps://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_portfolio.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_haszon.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_hirado.hu.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_gazdasagradio.pnghttps://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_millasreggeli.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_delmagyar.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_origo.pnghttps://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_inforadio.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_vilaggazdasag.pnghttps://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_napi.hu.pnghttps://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_kossuthradio.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_vntv.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_privatbankar.png 

 

 

 

 

 

Bővebben...