Címlap

Hírlevél feliratkozás

Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
GoldTresor grammarany

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/Usa dollár árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

Ezüst/Usa dollár árfolyam

Arany/Usa dollár árfolyam

RSS

Conclude
Arany-ezüst árfolyamok, árképzés a Conclude-nál

Conclude arany árjegyzés és Conclude fixing arany adás-vételi árfolyamok

A Conclude oldalán 2009 szeptembere óta folyamatosan -heti 7 nap, 24 órában- valós idejű „real time“ befektetési arany adás-vételi árfolyamot jegyzünk 1000 gr-os (az un. Gold List-en szereplő minősített gyártó által előállított) aranyrúd vásárlására és aranyrúd eladására euróban és forintban. Mivel ennek a terméknek a legszűkebb a forgalmazói árrése, ezért ez tekinthető kiindulási alapnak a többi termék esetében is. A közzétett arany árfolyam indikáció az adott időpillanatban épp fennálló arany árat jelenti, a székhelyünkön történő áruátvétel esetén. 2012.11.10.-e óta az 1000 grammos Argor-Münze rúdra tőzsdei árszintet jegyzünk, melyre a brókeri díjhoz hasonló bizományosi díjat számítunk fel. Ezáltal lehetővé tesszük, hogy ügyfeleink a papírarany konstrukciókkal közel azonos árszinten spekulálhassanak fizikai aranyrúddal. 2015. áprilisától lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a tőzsdén vásárolt arany etf értékpapírokat nagyon kedvező feltételekkel fizikai aranyrúdra válthassa. A részletekről kérjük hívjon telefonon!

A Conclude fixing célja, hogy transzparens, visszakereshető árakat szolgáltasson a magyar aranypiacról. Naponta délután 3 órakor a befektetési grammarany termékre fixáljuk és honlapunkon közzétesszük vételi és eladási árfolyamainkat.

Arany adás-vételi árak szélessége (eladási ár osztva a vételi árral)

Minél kisebb súlyú az arany rúd vagy arany lapka, az árjegyzés annál szélesebb (nő az eladási ár százaléka a vételi árhoz viszonyítva). Ezért aki jelentősebb összeget kíván aranyrúdba vagy arany érmébe befektetni, annak leginkább 100 gr és 1000 gr-közti aranyrudat érdemes választania, kivéve az egészen nagy befektetőket akik a 12,441 kg-os „London Good Delivery Bar“-t preferálják. Aranyérmék esetében is ki lehet választani az aktuálisan legolcsóbb érmét, melyet az 1 unciás befektetési arany érmék között érdemes keresni. A befektetési ezüst adás-vételi árfolyamok jellemzően szélesebbek, mint az arany árak, ennek oka az ezüst árfolyam nagyobb volatilitásában és az ezüst termékek magasabb előállítási költségében rejlik.

Webáruházunk automatikusan számítja a szállítási költséget ill. a megrendeléshez kalkulált egyéb költségeket, amelyek tartalmazzák a banki tranzakciós díjakat valamint a biztosítási díjat. Ezek összegzését a megrendelés végén találja. 

Minden befektetési arany és ezüst termék adás-vételére tudunk egyedi árat jegyezni, amennyiben nagyobb tételben kíván eladni vagy vásárolni. Kérjük hívjon, hogy egyeztessünk telefonon vagy személyes tárgyalás keretében!

A Conclude webáruház arany-ezüst árai

Arany termékeink árait a Conclude árjegyzésből percenként kalkuláljuk, de az arany és ezüst termék árakat csak akkor változtatja a rendszerünk, ha egy bizonyos tizedszázaléknál többet mozgott le vagy fel a piac az utolsó változtatás óta. Csendesebb napokon akár órákon át változatlan maradhat az arany árfolyama, míg piaci viharok idején sokszor, és jelentős ármozgások is előfordulhatnak. Kérjük vegyék tekintetbe, hogy arany vásárlás vagy arany eladás esetén, amennyiben a webáruházban a megrendelőlap kitöltése hosszabb ideig tart előfordulhat, hogy szerverünkön az arany árfolyam már frissült, miközben Ön még a megrendelőlap megnyitásakor érvényes arany árfolyamokat látja. A rendszer mindig a szerverünk által visszaküldött "éles" árfolyamokat fogja megjeleníteni a visszaigazoláson. Ebben az esetben érdemes egy másik nyitott, és folyamatosan frissített böngésző ablakban nyomonkövetni az aktuális aranyárfolyamokat.