Címlap Hírek Nézze meg a világ legnagyobb aranyérméjét!

Hírlevél feliratkozás




Conclude Árjegyzés (élő)









Betöltés...















 
Arany vétel és eladás itt:




Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Nézze meg a világ legnagyobb aranyérméjét!
2014. január 24. péntek, 11:09


Conclude Daily Gold

 

Csak a szomszédba kell elutaznia annak, aki látni szeretné a világ legnagyobb, legnehezebb és legdrágább, a Guinness World Record szerint több mint 50 millió dollárt érő aranyérméjét.

Forrás: AAP, Conclude Zrt.
Az ausztrál Perth Mint által vert, 99,99 százalékos tisztaságú, 80 centiméter átmérőjű és több mint 12 centiméter vastag érme – a királynő aranyművese és ékszerésze, Stuart Devlin terve alapján – napsugarak által megvilágított vörös kengurut ábrázol. Az Australian Kangoroo Gold Coin – ez a rúd kategóriában
az ausztrálok vezető terméke – program elindításának 25. évfordulójának alkalmából európai turnéra indul, melynek során München, Stuttgart, Köln és Berlin mellett az osztrák fővárosban is kiállítják. „Azért esett a választás Európára, mert ez az aranyérmék legnagyobb felvevőpiaca” – közölte Ed Harbuz, a Perth Mint vezérigazgatója.  A turné tiszteletére egyébként a Perth Mint korlátozott számban egy unciás Australian kangaroo aranyérméket is kibocsátott.

A Conclude Daily Gold tervei szerint Berlinben szeretne találkozni a világ legnagyobb aranyérméjével, melyről helyszíni riportot tervezünk megjelentetni.

Forrás: The Australian News, Conclude Zrt.

 

Befektetési aranyérme adás-vételi árfolyamainkat a percenként frissülő webáruházunkban találja.

Ha személyesen, készpénzért szeretne venni, vagy eladni befektetési aranyérmét, kérjük fáradjon be irodánkba, ahol azonnal tud üzletet kötni.

Válogasson több száz féle arany és ezüst modern numizmatikai és ajándék érméink közül a Conclude érmeboltjából! Az érmék többsége készletről, akár bankkártyás fizetéssel a helyszínen is megvehető.