Címlap Hírek Egy érme, ami nem hiányozhat gyűjteményéből

Hírlevél feliratkozás




Conclude Árjegyzés (élő)









Betöltés...















 
Arany vétel és eladás itt:




Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Egy érme, ami nem hiányozhat gyűjteményéből
2017. szeptember 12. kedd, 09:40


Megjelent az Ausztrál Lunar II A Kutya éve aranyérme!

 

Előrendelhető! Szállitási idő maximum 7-10 munkanap


Folytatódik a világ egyik legnépszerűbb aranyérme sorozata: hamarosan megérkeznek készletünkre az Ausztrál Lunar II érmesorozat legújabb tagjai, a Kutya éve aranyérmék.

2018. Ausztrál Lunar II a Kutya éve 1 unciás aranyérme hátoldala

2018. Ausztrál Lunar II Kutya éve 1 unciás aranyérme fejoldala

 

Specifikációk:

Súly: 31,103 g / 1 uncia

Tisztaság: .9999

Átmérő: 39,34 mm

Vastagság: 2,50 mm

Kibocsátott darabszám: 30.000 (limitált)

Kibocsátási év: 2018. (2017. szeptemberétől verik)

 

Az Ausztrál Lunar II érmesorozat a kr.e. 2600-ig visszanyúló ősi kínai horoszkóp előtt tiszteleg. A világ legrégebbi kronológiai feljegyzései közé tartozó holdnaptár a 12 éves ciklus minden évét egy-egy állattal köti össze. A kínai horoszkóp holdéveit uraló állatokat bemutató; 999.9-es tisztaságú színarany érmékből álló sorozat legújabb darabja a Kutya éve, amelyet a legkelendőbb, 1 unciás kiszerelésben maximum 30.000 darabszámban vernek. 

 

A kínai hiedelmek a Kutya által uralt években születettekről (1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018) azt tartják, hogy kedves, rendszerető emberek, akik kizárólag hasznos dolgokra szeretnek pénzt költeni. Szívesen spórolnak eljövendő költségeik fedezésére, ám nem ez a legfontosabb számukra: a Kutya jegyében születettek többre értékelik a barátok iránti hűséget a pénznél.

 

Az  aranybefektetők és érmegyűjtők által a világ egyik legkeresettebb befektetési aranyérméinek tartott Lunar érméket a részletgazdag és csúcsminőségű kidolgozás igazi művészeti alkotássá teszi. Gyakran még azok is első látásra szerelembe esnek a Lunar aranyérmékkel, akik a fizikai aranyra kizárólag mint "hideg", racionális befektetésként tekintettek korábban, és el sem tudták képzelni, hogy valaha is az aranyrudaknál némileg drágább aranyérmékbe fektessenek.

   

És milyen jól teszik! Az erős másodpiaci keresletnek köszönhetően a Lunar aranyérmék prémiuma folyamatosan nő: a Lunar II legnépszerűbb évjáratai akár az aranyár felett 60-80%-al is elkelhetnek a gyűjtői piacon. Az utóbbi pár évben általunk tapasztaltak szerint felizzott a Lunar aranyérmékre való spekuláció: akár 1 éven belül is 2-3-szorosára nőhet az aranyérmék prémiuma, mint legutóbb a Kakas éve vagy Majom éve  aranyérmék esetében.

 

Bár elsőre soknak tűnhet a 30.000 darabos kibocsátási darabszám, nem túlzás azt állítani, hogy milliók "állnak sorban" az egész világon az újabb és újabb Lunar aranyérmékért, hogy kiegészítsék gyűjteményüket.

 

Ezért minél előbb érdemes lecsapnia a Kutya éve aranyérmére - legyen szó akár egy értékes és egyedülálló ajándékról, értékálló aranybefektetésről, vagy a már meglévő gyűjteménye kiegészítéséről! 

 

Rendelje elő webáruházunkban a Lunar II Year of the Dog 1 unciás aranyérmét, és tartsa őket kezében hamarabb mint a világ legtöbb gyűjtője!

  

ELŐRENDELÉS 
(kattintson aktuális árainkért!) 

 

Az 1 unciásnál nagyobb kiszerelésű Lunar II Kutya éve aranyérmék (2 uncia, 10 uncia, 1 kilogramm) előrendelése esetén kérje egyedi árajánlatunkat a +36/20 257 6442-es telefonszámon!