Címlap Hírek Évi 9,3% hozam euró befektetésre

Hírlevél feliratkozás




Conclude Árjegyzés (élő)









Betöltés...















 
Arany vétel és eladás itt:




Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Évi 9,3% hozam euró befektetésre
2022. szeptember 08. csütörtök, 10:02
 
Az aranybefektetés évi 9,3% átlagos hozamot hozott euróban nézve az elmúlt 15 évben. 
 
 

Az arany átlagos éves hozama euróban 9,3% volt  2007 óta.


Az arany hozama különböző devizákban 2007 óta, pirossal kiemelve az euróban mért hozam (kattintással nagyítható).
 

A fenti táblázatból jól látszik, hogy a rendszeres befektetéssel kivédhetők a nagyobb árfolyam-ingadozások, amire a legmegfelelőbb eszköz a 100%-ban fizikai nemesfémekkel fedezett Goldtresor online nemesfémszámla.
 

A Goldtresor belépési képernyője, ahol áttekintheti nemesfém befektetéseit

 
Goldtresor Trezor képernyő


A Trezor képernyőn láthatja HUF, EUR, USD pénzszámláit és nemesfém számláit, ill. a letétben őrzött nemesfém termékeket (kattintással nagyítható).
 
 

A Goldtresorban a forint mellett euróból és dollárból is fektethet fizikai aranyba, ezüstbe, vagy akár platinába és palládiumba bármekkora összegből, otthonról, kényelmesen, 0-24 órában, bécsi, zürichi és frankfurti tárolással 20 millió dollár értékű értékbiztosítás mellett
 
 
A Goldtresor Vétel/Eladás képernyője, ahol fizikai nemesfémekkel kereskedhet a nap 24 órájában


A Goldtresor Vétel-Eladás képernyője

A Vétel/Eladás menüpontban vásárolhat vagy adhat el fizikai nemesfémeket dollárral, euróval és forinttal szemben az aktuális árakon (kattintással nagyítható).

 
 
Az aranyszámlán lévő egyenleget bármikor eladhatja forinttal, euróval és dollárral szemben, vagy átválthatja befektetési aranyérmékre és aranyrudakra, amelyeket tovább tárolhat, eladhat, vagy kérésére a tárolt nemesfémeket az egész Európai Unió területén biztosítva házhoz szállítjuk néhány munkanapon belül, sőt, akár személyesen is átveheti termékeit budapesti székhelyünkön.
 
 
A Goldtresor Rúd, érme képernyője, ahol aranyszámla egyenlegét átválthatja befektetési arany termékekre


Goldtresor Rúd, érme képernyő 

Nemesfémszámla egyenlegét néhány kattintással átválthatja arany, ezüst, platina vagy palládium rudakra, amelyeket tovább tárolhat vagy kiszállítathat ((kattintással nagyítható).
 
 
 
A Goldtresor számla nyitása (és megszüntetése) teljesen ingyenes, online intézhető és nem jár semmiféle befizetési- vagy futamidő kötelezettséggel. Ön akkor, annyiból és addig fektet fizikai aranyba és más nemesfémekbe, amíg szeretne, kedvező kereskedési- és tárolási díjak mellett.
 
 

Válasszon az alábbi linkre kattintva az Önnek megfelelő számlacsomagjaink közül, és kezdjen el nemesfémekben megtakarítani akár még ma!
 
 
 
 
 
 
Amennyiben nincs szüksége online tárolási szolgáltatásra és befektetési aranyat vásárolna személyesen vagy házhoz szállítva, megrendelését leadhatja webáruházunkban is:

 
 



Nem szeretne online aranyba, ezüstbe fektetni?

 
A 20 millió Ft érték feletti befektetés esetén ajánlott offline nemesfém letétkezelésünkről  ide kattintva tájékozódhat.
 


További kérdése van?

 
A Goldtresorról ide kattintva talál bővebb információt, az azonnali (személyes) befektetési arany vásárlásról pedig itt olvashatja a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszainkat, vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.