Címlap

Conclude Árjegyzés (élő)









Betöltés...















 
Arany vétel és eladás itt:




Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

28 dollár fölött az ezüst!

A Silver Institute közleménye alapján:

Az ezüst folytatja figyelemre méltó teljesítményét. A március 18-i 11,64 USD napközbeni rekord alacsony árfolyamtól számítva, az ezüst ára azóta több mint 140 százalékkal emelkedett, és 2013 óta nem látott szintet ért el.

 

 

Az ezüst áremelkedést a velejáró biztonsági menedék státus, az inflációs félelem, a rendkívül alacsony kamatlábak és a központi bankok folyamatos likviditásnövelése táplálják. Az áremelkedés tükrözi mind a lakossági, mind az intézményi befektetők megújult érdeklődését az ezüst, mint befektetési eszköz iránt.

 

Az ezüst 2020-as ár teljesítményének legfontosabb eseményei:

 

Az ezüst ár csak júliusban 34 százalékkal emelkedett, felülmúlva minden jelentős globális pénzügyi eszközt. Július az ezüst legjobb hónapja volt 1979 óta;

A tőzsdén forgalmazott ezüst alapú ETP-k minden idők csúcsát jelentették 2020-ban, jelenleg 25 milliárd uncia ezüst áll bennük, és január 1-je óta 296 millió uncia növekedést mutattak fel

Az ezüstérmék érme iránti kereslet is erőteljes, idén a mai napig meghaladja a 60 százalékot;

Az arany: ezüst arány - az egy uncia arany megvásárlásához szükséges ezüst uncia mennyisége - március 18-án 127: 1-en állt, ami a valaha látott legnagyobb negatív rekord volt, és most 72: 1-en van, ami 43% -os ezüst erő növekedést jelent.