Címlap

Conclude Árjegyzés (élő)









Betöltés...















 
Arany vétel és eladás itt:




Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

Befektetési arany, ezüst értéktárolás, tartós megőrzés a Conclude-nál

 

Frissítve:2020-12-07

 

A banki széfbérlés alternatívájaként a Conclude Zrt. 2010 óta nyújt ügyfeleinek tartós értéktárolási szolgáltatást befektetési arany és ezüst termékekre, trezorszolgáltató partnereivel teljeskörű értékbiztosítás mellett. Az alábbiakban foglaljuk össze a lehetőségeket:


Offline befektetési nemesfém letéti őrzési szolgáltatás


Kinek ajánljuk?

 

•      Magánszemélyeknek és cégeknek, kifejezetten nagy értékű nemesfémek tartós tárolására, 3 kilogramm arany, vagy 90 kilogramm ezüst fölött.

Ha ragaszkodik a személyes ill. telefonos kapcsolattartáshoz és nem feltétlenül igényli, hogy interneten keresztül is hozzáférjen nemesfémkészlete menedzseléséhez.

Ha szeretné egyedi letétkezelésben – a mások készletétől elkülönítve – tárolni nemesfémeit Európa legbiztonságosabb nemesfémtárolóiban.


Jellemzői:

A letéti őrzésről szóló keretszerződés a Conclude Befektetési Zrt. és az Ügyfél között jön létre, az Offline Nemesfém Letétkezelés ÁSZF alapján.

A nemesfémvásárlással egybekötve a Conclude szakembereivel, tanácsadás keretében megbeszélhetőek a tárolóhelyek jellemzői.

Az Ügyfél választja ki a letéti őrzési helyet, melyek jelenleg a következőek: Loomis Vienna, Loomis Frankfurt, ill. Loomis Zürich.

Személyes átvételi pont Frankfurtban és Zürichben áll rendelkezésre, szigorú protokoll szerint. Az Ügyfél megtekintheti nemesfémkészletét, a ki és betárolási díj megfizetése mellett.

A kondíciók egyedileg eltérhetnek a betárolt mennyiségtől és az igényektől függően.

Amennnyiben az Ügyfél kéri két tárolóhely között a készletét átszállítani, úgy a Conclude értékszállító partnere, az egyedi árajánlat adást követően, teljeskörűen biztosított értékszállítással hajtja végre a megbízást. Lehetséges a készlet Budapestre való átszállítása és személyes átvétele is.

Lehetséges elkülönített alszámla nyitása a Loomisnál külön havi díj ellenében.

A nemesfém készlet fölött a Conclude nem rendelkezhet csak az Ügyfél megbízás adását követően.

A letétben tárolt nemesfémeit az Ügyfél egyszerűen eladhatja és kérhet kiutalást bankszámlájára, vagy épp ellenkezőleg: további letétben őrzött aranyrudakat és érméket vásárolhat eddigi nemesfémei mellé.

Egy szerződéssel lehetséges több tárolóhely igénybe vétele is, ami lehetőséget ad a földrajzi diverzifikációra.


Online 0-24 elérhető, befektetési nemesfém letéti őrzési szolgáltatás


Kinek ajánljuk?

 

Banki széfbérlés helyett, amennyiben magánszemélyként egy kedvező áru, teljeskörű nemesfém befektetési és letéti őrzési szolgáltatást keres, internetbank szintű hozzáféréssel.

Ha szeretne rendszeresen aranyba ezüstbe ill. egyéb nemesfémekbe fektetni a lehető legegyszerűbb módon.

Ha bármikor szeretne hozzáférni letétben őrzött nemesfémeihez, vagy kiszállítást ill. személyes átvételt kérni.  

Jellemzői:

A szolgáltatást a Conclude Zrt. online nemesfémkereskedelmi platformja (márkaneve: Goldtresor) nyújtja, de a szerződés közvetlenül a Conclude Befektetési Zrt. és az Ügyfél közt jön létre az ÁSZF szerint.

Nincs minimum összeg a tárolás megkezdésére

A nemesfémek tárolása un. gyűjtőletét formájában valósul meg, azaz nincsenek ügyfelenként külön-külön tárolódobozban tárolva az arany-, ezüstérmék és rudak, viszont az informatikai rendszerbe belépve látja az ügyfél a letétben őrzött nemesfémeit, az összes nemesfémes tranzakcióját, a Conclude által kiállított számláit, be és kifizetéseit ill. aktuális pénz és nemesfém számla egyenlegeit, épp úgy, mint egy webbankban.

 

A Trezor képernyő a Conclude Zrt. által üzemeltetett Goldtresor rendszerben

 

Széfbérlet helyett: a Goldtresor Arany és Ezüst tárolási megoldása

 

A képernyő alján látható az Ügyfél letétben lévő aranyérme és aranyrúd készlete

 

Tárolási díjak az aktuális Kondíciós lista szerint (jelenleg arany: éves 0,6%, azaz 1 millió forintonként havi 500 ft, mely tartalmazza a biztosítási díjat is). A rendszeren belülről indított be és kitárolási műveletek díjmentesek

Letétbe vétel/letét betárolása: a Goldtresorban megvásárolt termékek automatikusan letéti őrzésbe kerülnek, egyéb letétbe adási teendője nincs az ügyfélnek. Kívülről behozott nemesfémek betárolása: a szolgáltatás kidolgozása folyamatban van.

Letét kitárolása/átvétele: a letétek kitárolhatóak kiszállítással az EU tagállamaiba, vagy személyes átvétellel: Budapesten a Conclude telephelyén

Tárolóhelyek: a Conclude trezorszolgáltató partnereinél: a Loomis bécsi, frankfurti, zürichi, ill. a Conclude budapesti trezorjában. Jelenleg a készletmenedzselést a Conclude végzi, azaz az Ügyfél nem tudja kiválasztani a tárolóhelyet, de az ügyfelek készletének többsége Ausztria, Németország és Svájc között oszlik meg, viszont szokásos napi ügymenet esetén nincs várakozás a budapesti személyes átvétel esetén sem.

Ezüst, Platina, Palládium tárolása: a nemesfémszámlából termékre váltott ezüst-, platina-, palládium érmék és tömbök Budapesten is átvehetőek, egyébiránt az áfás nemesfémek számlaegyenlegeinek fedezetét képező ezüst-, platina-, palládium tömbök tárolása a Loomis Zürich vámszabadterületi trezorházban történik.

Biztosítás és díjai: minden nemesfémkészlet biztosított. A tárolás és biztosítás díját a tárolás díja tartalmazza. 

SzámlacsomagokStandard: csak aranytermékek, Bónusz: arany és ezüsttermékek, Prémium: arany, ezüst, platina, palládium termékek tárolására

Nemesfémszámlák: a Goldtresor fizikai nemesfémszámlákat vezet, azaz a grammban kifejezett ügyfél nemesfém egyenlegek fedezetét, a Conclude fizikai nemesfémrudakban képezi meg. A nemesfémszámla vezetési tevékenység automatikusan magában foglalja a letéti őrzési tevékenységet is, attól nem különválasztható. A nemesfémszámla egyenlegek átválthatóak a rendszeren belül nemesfém termékekre, amik ezáltal automatikusan letétbe kerülnek és utána kérhető kiszállítás vagy átvétel.


A letétben lévő nemesfémek kiszállítási képernyője

Arany Ezüst Kiszállítás a Goldtresorból, a Kiszállítás képernyő

  A letétben tárolt készlet egy kiválasztott része is kiszállítható, a szállítási díj optimalizálható


Letét visszaváltása/Kiutaláskérés: a letétben tárolt termékek pénzszámla egyenlegre visszaválthatóak (HUF, EUR, USD) és kérhető kiutalás bankszámlára.

Rendszeres megtakarítás: a Goldtresor rendszer kiválóan alkalmas rendszeres nemesfém megtakarításra, befektetésre.