Hírlevél feliratkozás
Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
GoldTresor grammarany

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/Usa dollár árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

Ezüst/Usa dollár árfolyam

Arany/Usa dollár árfolyam

RSS

Conclude
Document

Egy verhetetlen ajánlatra vágyik?

Vásároljon 50 grammos befektetési aranylapkákat kedvezményes áron, készletről a Conclude Zrt.-nél!
Az ajánlat 2019.06.30-ig vagy a készlet erejéig érvényes!

Aranylapka 50 gramm .9999

Miért ajánljuk az 50 grammos befektetési aranylapkát?

Globálisan ismert

Az Argor-Heraeus gyártású Münze Österreich aranyrudak és aranylapkák a legismertebb befektetési arany termékek közé tartoznak. A Münze és Argor lapkákat az egész világon ismerik az aranykereskedők, így nem csak itthon vagy Európában, de a világ többi részén is könnyen eladhatók.

Évtizedek óta forgalmazzák

A svájci finomítók már évtizedek óta készítenek 50 grammos befektetési aranylapkákat, amely az idők során az egyik legnépszerűbb kiszerelésű aranytermékké vált.

Kiváló minőség, elegáns dizájn

A certifikátba csomagolt 50 grammos Münze és Argor aranylapkák négykilences, azaz színarany tisztaságú befektetési arany termékek. Elegáns megjelenésüknek köszönhetően nem csak aranybefektetésnek kiválóak, de kézbe venni is élmény ezeket az aranylapkákat.

Kiváló ár/érték arány

Az 50 grammos aranylapka jó választás lehet nagyobb összeget befektetőknek is, mivel csupán néhány ezrelékkel magasabb az árrésük, mint a 100 gramm vagy a fölötti súlyú aranyrudaknak. Így az aranyportfóliót kisebb értékű egységekből lehet összerakni, amelyek könnyen elajándékozhatók vagy pénzzé tehetők.

Miért vásároljon aranyat a Conclude Zrt.-től?

Évtizedes tapasztalat

2009 óta kereskedünk befektetési aranyérmékkel, aranyrudakkal és más nemesfémekkel. Nem csak eladjuk, de vissza is vásároljuk a befektetési arany termékeket.

Kiváló lokáció

A Bank Centerben lévő irodánk tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető. Az épület mélygarázsában az épületen belül, kényelmesen és biztonságosan parkolhat.

Privát kiszolgálás

Cégünk védjegye a színvonalas, rugalmas, diszkrét, és személyre szóló szolgáltatás. Magánszférájának tisztelete és személyes adatainak megóvása elsődleges számunkra.

Garantált minőség

Minden egyes aranyérmét és aranyrudat többlépcsős bevizsgálási folyamatnak vetünk alá, így garantálva a kifogástalan minőséget és az általunk forgalmazott termékek forgalomképességét.

Ismerje meg a nemesfém befektetések izgalmas világát!

Írja be e-mail címét és értesüljön azonnal az arany és ezüst piac fejleményeiről hírlevelünkből: