Címlap Kapcsolat Navigáció és Parkolás

Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

Navigáció és Parkolás

 

A Conclude Zrt megközelítése Google térképpel


Klikkeljen a térképre és navigáljon hozzánk mobiltelefonjával!

 


Megközelítés, Parkolás Kocsival:

Szabadság téri Mélygarázs 

1. A  Bajcsy-Zsilinszky útról a Bank utcába kanyarodva haladjon el a Magyar Nemzeti Bank előtt és forduljon balra a Sas utcába. Kb. 100 méter után bal kéz felé van a lehajtó a Bank Center mélygarázsába a Sas utca és az Arany János utca kereszteződése előtt.

2. Ha a Lánchíd felől jön a József Attila utcába, akkor a Sas utcába balra tud behajtani (egyirányú utca), és az Arany János utcát keresztezve rögtön jobb kéz felé tud lehajtani a Bank Center mélygarázsába. A Bank Center mélygarázsában közvetlenül alattunk parkolhat. Szabad bejárás van vendégeknek is, a parkolási díj a garázshoz vezető lifteknél található fizetőautomatáknál fizetendő kihajtás előtt.

Másik parkolási lehetőség: a Szabadság téri Liberty Square Parking (régi Lipót garázs) mélygarázsban van, melynek a Bank utcából és a Vécsey utcából van lehajtója. Parkoló automata van.


Gyalogosan: 

Az Arany János úti metrómegállótól induljon el gyalog az Arany János utcában és kb. 50 méter után eléri a Bank Center Arany János utcai bejáratát (Arany János u. 26. szám).  

recepció  a Bank Center központi terében található. Itt adnak belépőkártyát, amivel fel lehet menni a Platina I. torony II. emeletére.

Külön kérésre lemegyünk a földszinti aulába és felkísérjük az Ügyfelet. 

 

 

 

Ezüst gomb