Címlap Rólunk Vezetői Köszöntő

Hírlevél feliratkozás
Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

Ezüst/Usa dollár árfolyam

Arany/Usa dollár árfolyam

RSS

Conclude
Vezetői Köszöntő

Juhász Gergely vezérigazgató, Conclude Zrt.

A Conclude  nemesfém kereskedelmi üzletága immár 10. évébe lépett. A befektetési arany kereskedelemre szakosodott cégek között a legrégebben piacon lévők között vagyunk és eddig több 10 milliárd forint értékben adtunk/vettünk nemesfémeket.

Céljaink és működésünk az elmúlt években nem változtak. Tevékenységünk előterében az ügyfélközpontú, megbízható, magas szintű kiszolgálás áll. Ezek a hagyományok azok, amelyekre munkánkat a jövőben is építeni fogjuk, amellett, hogy megőrizzük a Conclude stabil helyzetét. Ennek megfelelően, továbbra is megfontoltan haladunk, és fokozatosan, lépésről lépésre fejlesztjük tovább szolgáltatásainkat.


A jelenlegi piaci helyzet azt mutatja, hogy a 2020-as évben az arany újra növekedési pályára állhat, mindenesetre egyre több befektető ismeri fel a fizikai aranynak a befektetési portfólióban betöltött szerepét.  Mivel a befektetési arany kereskedelme az MNB által nem felügyelt terület, ezért aranyvásárlás előtt fokozott körültekintés javasolt. Jöjjön el hozzánk, szívesen adunk Önnek tanácsot, és mindeközben kialakulhat az a bizalmi kapcsolat, mely az aranykereskedő és ügyfele közt a kölcsönösen jó üzlethez szükséges.


Juhász Gergely
vezérigazgató