Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

Vezetői Köszöntő

 

 A Conclude  nemesfém kereskedelmi üzletága 15. évébe lépett. A befektetési arany kereskedelemre szakosodott cégek között a legrégebben piacon lévők között vagyunk és igen jelentős volumenben adtunk/vettünk nemesfémeket.


Céljaink és működésünk az elmúlt években nem változtak. Tevékenységünk előterében az ügyfélközpontú, megbízható, magas szintű kiszolgálás áll. Ezek a hagyományok azok, amelyekre munkánkat a jövőben is építeni fogjuk, amellett, hogy megőrizzük a Conclude stabil helyzetét. Ennek megfelelően, továbbra is megfontoltan haladunk, és fokozatosan, lépésről lépésre fejlesztjük tovább szolgáltatásainkat.

 

A jelenlegi piaci helyzet azt mutatja, hogy a 2020-2030-as évtized a nemesfémek évtizede lehet, mindenesetre évről-évre egyre több befektető ismeri fel a fizikai aranynak a befektetési portfólióban betöltött szerepét.  


Mivel a befektetési arany kereskedelme az MNB által nem felügyelt terület, ezért aranyvásárlás előtt fokozott körültekintés javasolt. Jöjjön el hozzánk, szívesen adunk Önnek tanácsot, és mindeközben kialakulhat az a bizalmi kapcsolat, mely az aranykereskedő és ügyfele közt a kölcsönösen jó üzlethez szükséges.

 

Juhász Gergely vezérigazgató, Conclude Zrt.


Juhász Gergely

vezérigazgató

 A Conclude Zrt. és a Goldtresor alapítója