Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

A Conclude Zrt. története és fő tevékenysége

 

A Conclude Befektetési Zrt. alapítói és felelős vezetői a határidős áru-, deviza- és tőkepiacok világában tettek szert évtizedes tapasztalatokra.  A Conclude Zrt. jogelődje a Conclude Kft. 2001-ben alakult. 2009 tavaszán határoztuk el, hogy tudásunkat a fizikai arany, ezüst és más nemesfémek magyarországi forgalmazásában kamatoztatjuk.

 

A befektetési arany tömbök, rudak és érmék piaca folyamatos fejlődés, bővülés előtt áll Magyarországon. A befektetési arany az Európai Uniós irányelvekkel összhangban Áfa és adómentes marad várhatóan hosszú ideig. A fizikai arany a készpénzhez hasonló likvid befektetés, ugyanakkor minden más befektetési formától megkülönbözteti az önmagában hordozott értékállóság. Ezért hiszünk benne, hogy a prudensen gondolkodó befektetők likvid portfóliójuk egy részét arany rudakba, arany érmékbe fogják fektetni Magyarországon is. Mi őket szeretnénk kiszolgálni, minél magasabb színvonalon.

  Elsősorban a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelő „good delivery“ minőségű, Svájcban előállított aranyrudakat, ezüstrudakat és a világ vezető pénzverdéi által készített befektetési arany és ezüst érméket kínáljuk eladásra. Ezenkívül ügyfeleink kérésére árat jegyzünk és beszerzünk egyéb befektetési arany rudakat és nemesfémeket  is.

 

  • Egyedi árat adunk nagyobb összegű magánbefektetők, intézményi befektetők, nemesfém viszonteladók, ékszerészek számára. 
  • Az általunk forgalmazott aranytömbökre, érmékre, ezüstre és más nemesfémekre kétoldali árat (vétel-eladás) jegyzünk többféle devizában és fizetési módonFolyamatosan felvásárlunk bármilyen arany rudat és érmét készpénzért. A nem "good delivery" gyártói rudakat átcseréljük nemzetközileg kompatibilis rudakra. Ügyfeleink rendelkezésére állunk a határokon átnyúló nemesfém értékszállításban 
  • A magyar aranypiac szereplői közül elsőként indítottuk útjára a befektetési arany letétkezelési szolgáltatásunkat, valamint szintén elsőként indítottuk el az áfamentes ezüstrúd és platinarúd kereskedelmet a zürichi vámszabadterületen. 
  • A lakossági megtakarítások fizikai aranyra és egyéb nemesfémekre váltására elindítottuk a Goldtresor szolgáltatást, ami 0-24 órában távolról is elérhető nemesfémkereskedelmet tesz lehetővé Ügyfeleinknek.

 

 

A Conclude Zrt. vezető tisztségviselői

 

A Conclude Zrt. alapítója Juhász Gergely. Juhász Gergely vezérigazgató Budapesten végzett 1991-ben a Kertészeti és Élelmiszer-ipari Egyetemen. 1995-től először tőzsdei brókerként, majd a határidős piacokért felelős vezetőként és tanácsadóként dolgozott különböző magyarországi pénzintézeteknél és alapkezelőknél. 2001-2004-ig a Budapesti Árutőzsde igazgatósági tagja majd Felügyelő Bizottságának elnöke. Felsőfokú bankszakmai, vagyon-alap és portfólió kezelési, valamint brókeri és határidős brókeri képesítéssel rendelkezik. 

 A Conclude Zrt. cégvezetője Juhász Kristóf, az értékesítés vezetői feladatokat Szebellédi Szilvia látja el.