Címlap Rólunk A Conclude Zrt. fő tevékenysége

Hírlevél feliratkozás
Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

Ezüst/Usa dollár árfolyam

Arany/Usa dollár árfolyam

RSS

Conclude
A Conclude Zrt. fő tevékenysége


A Conclude Befektetési Zrt. alapítói és felelős vezetői a határidős áru-, deviza- és tőkepiacok világában tettek szert évtizedes tapasztalatokra.

 

A Conclude Zrt. jogelődje a Conclude Kft. 2001-ben alakult. 2009 tavaszán határoztuk el, hogy tudásunkat a fizikai arany, ezüst és más nemesfémek magyarországi forgalmazásában kamatoztatjuk. A befektetési arany tömbök, rudak és érmék piaca folyamatos fejlődés, bővülés előtt áll Magyarországon. A befektetési arany az Európai Uniós irányelvekkel összhangban Áfa és adómentes marad várhatóan hosszú ideig. A fizikai arany a készpénzhez hasonló likvid befektetés, ugyanakkor minden más befektetési formától megkülönbözteti az önmagában hordozott értékállóság. Ezért hiszünk benne, hogy a prudensen gondolkodó befektetők likvid portfóliójuk egy részét arany rudakba, arany érmékbe fogják fektetni Magyarországon is. Mi őket szeretnénk kiszolgálni, minél magasabb színvonalon.

 

Egyaránt fontos számunkra a piac nagykereskedelmi szegmense és a kisbefektetők, valamint az ajándék-vásárlók is. 

Nagyobb összegű magánbefektetők, intézményi befektetők, nemesfém viszonteladók, ékszerészek számára egyedi árat adunk

A kisbefektetők és ajándék vásárlók részére webáruházunkon és ügynöki hálózatunkon keresztül kínálunk kedvező árú adás-vételi lehetőséget.

 Elsősorban a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelő „good delivery“ minőségű, Svájcban előállított aranyrudakat, ezüstrudakat és a világ vezető pénzverdéi által készített befektetési arany és ezüst érméket kínáljuk eladásra. Ezenkívül ügyfeleink kérésére árat jegyzünk és beszerzünk egyéb befektetési arany rudakat és nemesfémeket  is.

Az általunk forgalmazott aranytömbökre, érmékre, ezüstre és más nemesfémekre kétoldali árat (vétel-eladás) jegyzünk.

Folyamatosan vásárlunk fel bármilyen arany rudakat és érméket, törtaranyat készpénzért. A nem "good delivery" gyártói rudakat vagy a törtaranyat átcseréljük nemzetközileg kompatibilis rudakra.

Ügyfeleink rendelkezésére állunk a határokon átnyúló nemesfém transzportban. 

A magyar aranypiac szereplői közül elsőként indítottuk útjára a befektetési arany letétkezelési szolgáltatásunkat.

kis összegű megtakarítások fizikai aranyra váltására is rendelkezünk megoldással.

Cégünk nyitott az együttműködésre: Conclude Arany Partneri (CAP) program cégek és magánszemély részére is nyitva áll. Tanácsadóink az ország számos pontján várják, hogy segíthessenek a Önnek legmegfelelőbb nemesfém befektetési forma kiválasztásában.

A Conclude Zrt. vezető tisztségviselői

A Conclude Zrt. operatív irányítását Juhász Gergely látja el.
 
Juhász Gergely vezérigazgató: Budapesten végzett 1991-ben a Kertészeti és Élelmiszer-ipari Egyetemen. 1995-től először tőzsdei brókerként, majd a határidős piacokért felelős vezetőként és tanácsadóként dolgozott különböző magyarországi pénzintézeteknél és alapkezelőknél. 2001-2004-ig a Budapesti Árutőzsde igazgatósági tagja majd Felügyelő Bizottságának elnöke. Felsőfokú bankszakmai, vagyon-alap és portfólió kezelési, valamint brókeri és határidős brókeri képesítéssel rendelkezik.
 
A Conclude Zrt. Felügyelő Bizottsági tagjai: Márkus Zsolt, Tóth László és Lénárt László.
 
Márkus Zsolt, a Felügyelő Bizottság elnöke: közgazdász, szakterülete a kockázati tőkebefektetések. 2001-2005 között a Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Rt. befektetési igazgatója, jelenleg a Vescor Gazdasági Szolgáltató Kft. ügyvezetője.
 
Tóth László:  bányamérnök, 28 éves tapasztalattal az olaj, földgáz, urán és nemesfém kutatás és bányászat területén. A Minerex Drilling Contractors cég ügyvezetője, mely Ghána és a környező Afrikai országok vezető nemesfém kutató-fúró vállalkozása. László a Conclude Investments Ghana Ltd. projektjeinek mentora.