Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

Médiamegjelenés 

 

A Conclude vezetőivel, kollégáival az elmúlt 15 év során számos interjú, újságcikk készült, melyből néhányat közzétettünk archívumunkban. A Conclude ezenkívül saját maga is szolgáltat híreket a weblapján.


A Conclude Zrt. márkaneve a hírszolgáltatói piacon a Conclude Daily Gold.  Elsősorban  az árupiacokra, nemesfém piacokra szeretnénk fókuszálni, de mindig némi egyéni világlátással fűszerezve.

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy médiapartnereink értékesnek találják az általunk kínált tartalmat és számos helyen idéznek minket.


Mivel a referenciák folyamatosan keletkeznek, ezért kérjük klikkeljen rá a lent található médiaszolgáltatók logójára, ahol leszűrve található a Conclude-tól átvett tartalom. 

Vagy pedig kövesse hírfolyamunkat és elemzéseinket.

https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_hvg.png   https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_index.pnghttps://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_portfolio.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_haszon.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_hirado.hu.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_gazdasagradio.pnghttps://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_millasreggeli.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_delmagyar.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_origo.pnghttps://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_inforadio.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_vilaggazdasag.pnghttps://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_napi.hu.pnghttps://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_kossuthradio.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_vntv.png https://www.conclude.hu/img/media_megjelenes_privatbankar.png 

 

 

 

 

 

 

Pénzügyi almanach 2015

MIÉRT MEGFELELŐ MENEDÉKESZKÖZ AZ ARANY?

A teljes cikk megtekinthető itt.

 

 

 

Figyelő;  2015. Június 05., péntek

A lítiumsztori

A teljes cikk megtekinthető itt.

 

https://www.conclude.hu/img/figyelo_2015.06.05..jpg

 

 

 

Napi Gazdaság;  2015. április 28., kedd

Aranyat ér, ha a sárga nemesfémbe fektetünk

A teljes cikk megtekinthető itt.

 

https://www.conclude.hu/img/napigazdasag20150428.jpg

 

 

Haszon Magyar Luxusalmanach: Biztosan Aranyba;  2015. tavasz.

A Haszon Magyar Luxusalmanach tavaszi kiadásában "Biztosan Aranyba" cím alatt olvashat az aranypiac emelkedéséről, elemzői várakozásokról.

A teljes cikk megtekinthető itt.

 

https://www.conclude.hu/img/apr151401.jpg

 

 

Figyelő: Az aranybányák száguldanak;  2015/4.

A Figyelő hetilap cikket készített Juhász Gergellyel a Conclude Zrt vezérigazgatójával az aranybányák idei teljesítményéről.


A teljes cikk megtekinthető itt.

 

https://www.conclude.hu/img/Figyelo20150122.jpg

 

 

Figyelő: Ígéretes kanadai aranybánya;  2014/23.

A Figyelő az alábbi cikket jelentette meg a Conclude Zrt. tollából.


A teljes cikk megtekinthető itt.

 

A Figyelő az alábbi cikket jelentette meg a Conclude Zrt. tollából.

 

 

Figyelő Gazdasági Hetilap, 2013/38.

A Figyelő nyomtatott gazdasági hetilap összeállításában "Előbb le, aztán fel?" cím alatt olvashat az aranypiac emelkedéséről, elemzői várakozásokról.


A teljes cikk megtekinthető itt.

 

https://www.conclude.hu/img/figyelo0919.jpg

 

 

HVG nyomtatott kiadás, 2013.05.16.

A HVG rövid interjút készített a Conclude vezetőjével a fizikai arany magánforgalomban történő nemzetközi szállíthatóságáról.

A teljes cikk megtekinthető itt.

 

https://www.conclude.hu/img/HVG-egyperces-page-001.jpg

 

 

 

Figyelő Gazdasági Hetilap, 2013.02.

A Figyelő 2013 február végén megjelent száma, a fenti címmel közölt egész oldalas interjút Juhász Gergely, Conclude Zrt vezérigazgatóval.

A teljes cikk megtekinthető itt, vagy itt.

 

https://www.conclude.hu/img/mar0101.jpg

 

 

Figyelő Gazdasági Hetilap, 2013.02.

A Figyelő nyomtatott gazdasági hetilap 2013/1.heti összeállításában "Töretlen emelkedés" cím alatt olvashat az aranypiac emelkedéséről, elemzői várakozásokról.
Az olvasáshoz kattintson a képekre.

 

https://www.conclude.hu/img/figyelo012013.jpghttps://www.conclude.hu/img/figyelo022013.jpg

 

GazdaságTV.hu, 2012.10.04.

Ezüstbefektetési lehetőségekről adott interjút a Conclude Zrt. a Gazdaság TV-ben...


 

https://www.conclude.hu/img/gazdTVezustkep.jpg

 

 
Index.hu, 2012.10.03.

A Conclude Zrt. szakemberei  Hajdu Zoltán és Juhász Gergely az Index.hu riporterével beszélgettek a fizikai aranybefektetési lehetőségekről, az öngondoskodás fontosságáról.

[Kattintson ide a teljes cikkhez]

 

https://www.conclude.hu/img/index.hu%20kep%20zoli%202.0.jpg


Figyelő.hu, HVG online, Gazdasági Rádió.hu, Privátbankár.hu, 2012.09.04.

A biztonságos arany-tárolás módozatairól közölt a Conclude Zrt. egy áttekintést a Figyelő.hu-n, HVG online-on a Gazdasági Rádió weboldalán és a Privátbankár.hu-n. Az olvasáshoz kattintson a linkekre vagy a képre.

 
jTekintve, hogy a fizikai arany önmagában jeleníti meg az értéket, nem mindegy, hol van, hiszen, ha szükséges, sokat segíthet útjának nyomon követése.

Gazdasagiradio.hu, 2012.08.21.

A Conclude Zrt. elemzése górcső alá veszi a Harry Browne - ismert amerikai politikus, író és befektetési szakértő - által megalkotott 25%-os 'állandó portfolió'-t, amely 25%-ban aranyat is tartalmaz, és immár 40 éve remekül teljesít. Ajánlott tudásanyag mindenkinek, aki a biztonságos és jól jövedelmező befektetési formák iránt érdeklődik. A cikk megtekinthető a Conclude.hu elemzései között is.

 

Világgazdaság, 2012.07.30.

A Világgazdaság c. nyomtatott napilapban megjelent cikk Gyors átutalás: kisebb az árfolyamkockázat, javul a bizalom - címmel a július elején életbe lépett gyorsított banki átutalások előnyeit veszi sorra a fizikai arany adás-vétele szempontjából. A cikkben Juhász Gergely vezérigazgató külön kitér arra, hogy ezek az előnyök miként valósulnak meg a gyakorlatban a Conclude Zrt.-nél. Az olvasáshoz kattintson a jobb oldali képre.

 

Gyors átutalás, kisebb árfolyamkockázat, javul a bizalom.

 

Figyelő, 2012.07.19.  2012/29.

A Figyelő nyomtatott gazdasági hetilap 29.heti összeállításában "Ha elmúlik a monszun" cím alatt olvashat az aranypiac szezonalitásáról. A cikkben az Erste Group árupiaci elemzése mellett megszólalnak a hazai aranypiac képviselői, így Juhász Gergely, a Conclude Zrt. vezérigazgatója is. Kattintson a képekre az elolvasáshoz.

 

Ha elmúlik a monszun - Áremelkedési várakozások az arany piacán. Figyelő gazdasági hetilap 2012/29.

 

Ha elmúlik a monszun - Áremelkedési várakozások az arany piacán. Figyelő gazdasági hetilap 2012/29.Privatbankar.hu, 2012.06.14. 

A 2011-es év hazai aranypiaci eredményeiről, és a jelenlegi trendekről nyilatkozott Juhász Gergely a Privátbankár online pénzügyi portálnak. A cikk megtekinthető ezen a linken, vagy letölthető pdf-ként.

 

 

 

Portfolio.hu, 2012.06.07.

"Lecsengőben az aranyláz?" címmel adott közre egy cikket a Portfolio.hu, melyben Juhász Gergely a Conclude Zrt vezérigazgatója is nyilatkozik az aktuális magyar aranyvásárlási trendekről. A cikk a Conclude.hu-n is elérhető, kattintson ide.

 

Drágulhatnak a bányarészvények. Az elmúlt másfél évben az arany árfolyama jelentősen nőtt, miközben a nemesfémbánya-részvények teljesítménye jóval elmaradt az aranyétól.

 

 

Esti Hírlap.hu, Világgazdaság nyomtatott, 2012.04.18. (lásd csatolt kép jobbra)

A Conclude Zrt véleménye a nemesfémbánya-társaságok részvényeinek emelkedéséről. 

Aranyat, ezüstöt tessék - A Figyelő gazdasági hetilap riportja Juhász Gergellyel

 

Figyelő, 2012/14.

"Aranyat, ezüstöt tessék!" címmel közölt egész oldalas riportot a Hét Elemzője rovatban a Figyelő gazdasági Hetilap a Conclude Zrt. vezérigazgatójával Juhász Gergellyel. Az elolvasáshoz kattintson a képre.

 

 

Hetivalasz.hu, 2012.02.26.

Megrendült befektetői bizalom: Ide menekítik a pénzüket
Az aranybefektetéseket kevésbé érintette a végtörlesztés

"A megtakarítások közül jellemzően nem az aranybefektetésekhez nyúltak a devizaalapú jelzáloghitelek végtörlesztésekor az emberek. A nemesfémek magyarországi forgalmazására specializálódott Conclude Befektetési Zrt. tapasztalatai alapján a náluk kezelt aranybefektetéseknek mindössze 2-3 százalékát szabadították fel kifejezetten végtörlesztési céllal az ügyfelek..." [Kattintson ide a teljes cikkhez]

 

 

Népszabadság Online, nol.hu, 2012.02.25.

Nem csappant meg az aranykészlet
NEMESFÉM

"A hazai befektetők a beszállás és kiugrás időpontjának függvényében éves szinten akár 22-28 százalékos nyereséget is elértek tavalyi aranybefektetéseik után. A nemesfém iránti bizalmat mutatja, hogy a devizaalapú jelzáloghitelek végtörlesztése kapcsán az emberek jellemzően nem ehhez a megtakarításukhoz nyúltak likvid forrásokért. – A Conclude Zrt. tapasztalatai alapján a nálunk kezelt aranybefektetéseknek mindössze 2-3 százalékát szabadították fel kifejezetten végtörlesztési céllal az ügyfelek – mondta Juhász Gergely vezérigazgató."


 

 

Riport az aranypiac helyzetéről - VNTV online adás, 2012.02.20.

A Conclude vezérigazgatójával készített közel egyórás riportot a VNTV az aranypiac helyzetéről, a befektetési arany formákról és hogy miért érdemes fizikai aranyba fektetni. 

A papírpénz válsága egyre erősíti a bizalmat a befektetési arany vásárlásra. 2013-ban az államkötvények 45%-át kellene visszafizetni, amire esélye sincs az adósoknak.

 

 

Népszabadság Online, 2011.07.05.

A Népszabadság Online kiadása cikket közölt a Conclude aranybánya nyitási tervéről Ghánában

 

 

Portfolio.hu 2011.04.11.

Conclude Zrt. ezüstpiacról megjelent cikkét a portfolio.hu online gazdasági újság leközölte. Az eredeti cikk a Silverinstitut ezüst kereslet-kínlati adatain alapul. 

 

HVG nyomtatott kiadás 2010.12.25.

A Heti Világgazdaság "élénkülő aranykereskedelem-Nemes Firmák" című cikkében a Conclude Zrt. tevékenységéről is beszámol. A Conclude a 2010. évben elért mintegy 2 milliárd forintos forgalmával a magyar aranypiac egyik legnagyobb nemesfém forgalmazója lett.

 
Conclude - Haszon Magazin 2010.12.03. Arany Befektetés

 

Haszon Magazin 2010.12.03.

A Haszon Magazin 2010 decemberi számában címlapsztorit jelentet meg az aranypiac felfutásáról. A cikkben Juhász Gergely a Conclude vezetője is nyilatkozik (lsd mellékelt fotó)

 

Népszabadság 2010.09.20. 

A Népszabadság az arany árfolyam legújabb rekordja kapcsán megjelentetett cikkében a Conclude ügyvezetőjét is megszólaltatja:

A teljes cikk itt olvasható:

 

 

Mood Magazin 2010.08.07. 

A Mood Magazin két oldalas interjút közölt a Conclude értékesítési igazgatójával.

Cikk olvasás itt.


 

 

Népszabadság 2010.06.07. 

A Népszabadság a Conclude ügyvezetőjével közölt rövid interjút a görög válság hatására kialakult aranypiaci helyzetről. A teljes cikk itt olvasható. A cikk pdf formátumban is letölthető.

 

 

Heti Válasz 2010.06.03.

A Heti Válasz internetes kiadásában a Conclude ügyvezetőjét Juhász Gergelyt kérdezik a fizikai aranypiacon előállt hiányhelyzetről. A cikk pdf formátumban is letölthető.

 

 

Gazdasági Rádió 105.90, 2010.05.25.

A Gazdasági Rádió 2010. május 25-én este a Nap Vendége című műsorában Juhász Gergellyel a Conclude Befektetési Kft. ügyvezetőjével készített 40 perces riportot. 

 

Portfolio.hu, 2010.05.13.
Roham az arany piacán - Hegymenetbe kapcsol az árfolyam?

Új csúcsra száguldott tegnap az arany azonnali árfolyama, és a következő hónapokban akár további áremelkedés elé nézhet majd a piac. Az 1,240 dollár feletti szintek elérésében a befektetők felőli igény megugrása jelentős szerepet játszik, és persze azt se feledjük, hogy az utóbbi időben a világ jegybankjai a korábbi évekhez képest szokatlan módon inkább a nemesfém vételi oldalát erősítik.
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=133040&elemzesek=1&is=1
PDF változat letöltése

 

Portfolio.hu, 2010.04.07.
"Tudja, a kínaiak szeretik az aranyat..."

Annak ellenére, hogy a Kínában zajló események hosszabb távon jelentősen befolyásolhatják az aranykereslet és kínálat alakulását, meglehetősen kevés információhoz lehet jutni az ország belső aranypiacáról. Bár pontos adatokhoz jutni igen nehéz, a trendek mégis felvázolhatóak Juhász Gergely, a Conclude Befektetési Kft. ügyvezetője szerint. 
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=2&k=3&i=131151
PDF változat letöltése

 

Heti Válasz 9. évfolyam 49. szám 2009.12.03.
"Aranytartalék" címmel riport készült a Conclude ügyvezetőjével

A Heti Válasz egyoldalas interjút közölt Juhász Gergely ügyvezetővel a magyarok a piacon rovatban.

 

A Conclude a Menedzsment Fórum internetes újságban 2009.12.03.

A Conclude Kft. ügyvezetőjével készített riport az mfor.hu oldalon olvasható. A cikk olvasásához kattintson a linkre.

 

A Conclude a Világgazdaság napilapban 2009.11.26.

A Világgazdaság  című napilap vezércikkben foglalkozott a magyarországi befektetési arany piac fellendülésével. A cikk címe: "Aranylázban ég a világ". A két megszólaltatott szakértő egyike Juhász Gergely a Conclude Befektetési Kft. ügyvezetője nyilatkozott a lapnak az aranypiac jelenlegi állapotáról és a befektetői érdeklődésről. A cikket mellékeljük.

Vilaggazdasag20091126Conclude1.pdf
Vilaggazdasag20091126Conclude2.pdf

 

A Conclude a Manager Magazinban, 2009.11.12.

A Manager Magazin 2009. novemberi száma aranypiaci körképet közöl "Aranyláz" címmel, melyben Juhász Gergely, a Conclude Befektetési Kft. ügyvezető igazgatója is elmondja a gondolatait. Az interjú elérhető innen.

 

Portfolio.hu, 2009.11.11.

Hiába döntöget egyre magasabb csúcsokat az arany árfolyama, továbbra is van még tere az emelkedésnek Juhász Gergely, a Conclude Befektetési Kft.ügyvezetője szerint. A szakértő az 1,500-1,600 dolláros unciánkéntiszint elérését sem tartja kizártnak, bár ahhoz a nagy figyelemmel követett 1,300-as értéket is át kellene még lépni.

Az arany árának emelkedésében az elmúlt hetekben, hónapokban a dollár árfolyamának gyengülése jelentős szerepet játszott, ami Juhász Gergely szerint a közeljövőben is hajtóerőként szolgálhat majd. Persze az árfolyam emelkedése nem lesz törésektől mentes, hiszen időnként a dollár piacán aktív carry traderek is realizálhatják majd az elért profitot. A piaci szereplők technikailag az 1,300 dolláros értéket tartják nagyon erős ellenállási szintnek, ahol Juhász Gergely szerint is már el lehet azon gondolkodni, hogy egy lefele korrekciót várva fedezeti pozíciót nyisson valaki.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=123901
PDF változat letöltése

 

 

Napi Gazdaság, 2009.10.28.
Mi lesz az arannyal? Figyelje a dollárt!

Az arany ára az előrejelzések szerint még nem érte el idei csúcsát, s a szakértők úgy vélik, jelenleg az olaj is kulcsfontosságú tartományokban jár. Elemzők szerint a további áralakulásuk egyértelműen a dollár sorsától függ.

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&place=origo&nID=424979

 

 

HetiVálasz.hu 9. évfolyam 39. szám, 2009.09.24.
A mobiltelefon méretű aranyrúd a legnépszerűbb Magyarországon

Idén a szokásosnál kicsit korábban köszöntött be az őszi aranyláz, s a nemesfém ára már szeptember elején átlépte a lélektani ezerdolláros küszöböt. Szakértők a mai válságos időkben azt ajánlják: aki teheti, a családi vagyon 5-10 százalékát tartsa befektetési aranyban.HetiVálasz.hu 9. évfolyam 13. szám, 2009.03.26.

Tombol az aranyláz Magyarországon: elfogytak az aranytömbök!

Miközben a tőzsde határidős aranypiacán már két éve kihalt az élet, a BÁV-nál négyszeresére nőtt az aranyforgalom az utóbbi hónapokban. Budapesten a belvárosi bankfiókokban gyakorlatilag már lehetetlen üres széfet találni.