Címlap Hírek Kedvező ezüst befektetési lehetőségek minimális ÁFA teherrel magánszemélyeknek is!

Hírlevél feliratkozás
Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
GoldTresor grammarany

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/Usa dollár árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

Ezüst/Usa dollár árfolyam

Arany/Usa dollár árfolyam

RSS

Conclude
Kedvező ezüst befektetési lehetőségek minimális ÁFA teherrel magánszemélyeknek is!
2016. szeptember 05. hétfő, 12:08

 

Befektetési ezüst érmék különbözeti áfával a Conclude kínálatában. A csökkentett áfa-tartalomnak köszönhetően Magyarországon is versenyképessé vált a fizikai ezüstbefektetés a magánbefektetők számára!

 

A legnépszerűbb befektetési ezüstérmék különbözeti áfával a Concludetól


Mától több ezüstöt vehet ugyanannyi pénzért, miközben százezreket spórol!


A különbözeti ÁFÁ-s befektetési ezüstérmékre kirótt adó alapja a Conclude beszerzési és eladási ára közötti különbözet (árrés), ami jelentősen alacsonyabb ÁFA-terhet jelent a vásárló számára a nettó ezüst árra számolt teljes ÁFÁ-nál.

 

Így Ön több befektetési ezüstöt tud vásárolni – ugyanannyi pénzért.

 

IRÁNY A MEGRENDELŐLAP

 

Példa:
Az alábbiakban összehasonlítjuk egy teljes ÁFÁ-val és egy különbözeti ÁFÁ-val forgalmazott Maple Leaf 1 unciás ezüstérme magánszemélyekre kirótt adóterhét.


Maple Leaf 1 unciás ezüstérme adóterhe teljes ÁFÁ-val:

Nettó Ár: 6.704 Ft
Bruttó Ár: 8.514 Ft*
Teljes ÁFA-teher: 1.814 Ft


Maple Leaf 1 unciás ezüstérme adóterhe különbözeti ÁFÁ-val:

Nettó Ár: 6.835 Ft
Bruttó Ár: 7.157 Ft*
Különbözeti ÁFA-teher: 322 Ft
*Az árakat a cikk közzétételekor érvényes eladási árfolyamok alapján számoltuk.


A példából jól látszik, hogy érménként 1.357 Ft ÁFÁ-t spórolunk meg, ami 100 db ezüstérme vásárlásánál 135.700 Ft-os megtakarítást jelent a befektetőknek!

 

 

Milyen befektetési ezüstérméket vásárolhatok különbözeti ÁFÁ-val a Conclude-nál?


Ha különbözeti áfával szeretne ezüstbe fektetni az 1 uncia (31,103 gramm) színezüstöt tartalmazó Bécsi Filharmonikusok, a Maple Leaf és az Ausztrál Kenguru ezüstérmék közül választhat. Mindhárom termék globálisan ismert, így könnyedén értékesíthetőek a világ bármely pontján.

2016 Ausztria Bécsi Filharmonikusok ezüstérme előlap
2016 Ausztria Bécsi Filharmonikusok 1 unciás ezüstérme előlapja

 

 

Az 1 unciás Bécsi Filharmonikusok ezüstérme .999 tisztaságú színezüstből vert, a világhírű zenekar előtt tisztelgő minőségi érme, melyet a Münze Österreich (Osztrák Pénzverde) gyárt.

2016 Kanadai Maple Leaf befektetési ezüstérme hátlapja.
2016 Kanadai Maple Leaf ezüstérme előlapja

 

 

A szintén 1 unciás Maple Leaf ezüstérméket .9999 tisztaságú ezüstből verik a Kanadai Királyi Pénzverdében: a lézergravírozású egyedi biztonsági elemeknek és azonosítóknak köszönhetően a világ legbiztonságosabb ezüstérméjének tartják.

 

 

A 2016. évjáratú 1 unciás Kenguru ezüstérme hátlapja a nap sugarai előtt ugráló vörös kenguru alakjával.
Az Ausztrál Kenguru ezüstérme előlapján II. Erzsébet királynő arcmása látható

 

 

 

Az 1 unciás ezüst Kengurut a Perth Mint ausztrál öntöde és állami pénzverde készíti. A 2016 óta a Kengurut 99,99%-os tisztaságú színezüstből állítanak elő.

 

Amennyiben más típusú ezüstérméket szeretne különbözeti ÁFÁ-val vásárolni, érdeklődjön lehetőségeiről a lap alján található elérhetőségeken! 


Kinek ajánljuk a különbözeti ÁFÁ-s befektetési ezüstérméket?

 
Ha legalább 100-150 ezer forintot fektetne magánszemélyként ezüstbe, Önnek szól ajánlatunk!

 

A különbözeti ÁFÁ-s Bécsi Filharmonikusok, Maple Leaf és az Ausztrál Kenguru befektetési ezüstérméket elsősorban olyan magánszemélyeknek javasoljuk, akik minimum 100-200 ezer forint körüli értékben szeretnének befektetési ezüstöt vásárolni.

 

1 millió forintot meghaladó értékű ezüst befektetés esetén egyedi árjegyzéssel dolgozunk, keresse kollégáinkat elérhetőségeinken!Hogyan rendelhetem meg a különbözeti ÁFÁ-s ezüstérméket? 


Adjon le vételi megbízást webáruházunk megrendelőlapján vagy telefonon keresztül ( +36202576442 ) a Bécsi Filharmonikusok, Maple Leaf vagy Ausztrál Kenguru különbözeti áfás ezüstérmék vásárlására.

 

Választhat utalásos, helyszíni készpénzes és bankkártyás fizetést*. Forint és euró pénznemekben is fizethet az ezüstérmékért.


IRÁNY A MEGRENDELŐLAP

 

Átutalás előtt kérjük várja meg az automatikus megrendelés érkeztető e-mailt követő visszaigazolást, amely a kollégáink által kiállított adásvételi szerződést tartalmazza.

* A bankkártyás fizetés csak a helyszínen, átvételkor lehetséges POS terminálon keresztül. Megrendelés leadásakor a készpénzes fizetési módot kell választania, és a megjegyzés rovatba beírni a kártyás fizetés szándékát. 

 

Mennyi a legkisebb rendelhető mennyiség a Bécsi Filharmonikusok, a Maple Leaf és Kenguru ezüstérmékből?


 

A legkisebb rendelhető mennyiség 20 darab ezüst Bécsi Filharmonikusok, ill. 25-25 darab Maple Leaf vagy Ausztrál Kenguru ezüstérme, amelyek lezárt öntödei védőtubusokban érkeznek. A tubusokat – az érmék oxidálódását megelőzendő - nem áll módunkban megbontani, így az érméket csak tubusonként tudja megrendelni.

 


Megéri cégként különbözeti ÁFÁ-s ezüstérméket vásárolni?


 

A rendszeresen ÁFÁ-s bevételt generáló cégeknek jobban megéri a 27%-os ÁFÁ-val terhelt ezüstérméket vagy rudakat vásárolni, hiszen teljes mértékben szembe tudják állítani a kifizetett ÁFA összegét ÁFÁ-s bevételeikkel.

 


Hol tárolhatom a különbözeti ÁFÁ-s ezüstérméket?


Ha nincs saját banki széfe, vagy nem szeretné otthonában tárolni befektetési ezüst érméit, a Conclude letétkezelési szolgáltatása megfelelő segítség lehet az Ön számára. A letétkezelési szolgáltatásról bővebb információért keresse kollégáinkat elérhetőségeinken.

 

Még maradt megválaszolatlan kérdése? Forduljon hozzánk bizalommal!

Juhász Kristóf 

vezető értékesítő 

+36/20 257 6442 

Conclude Befektetési Zrt.

Conclude Services Kft.