Címlap Hírek Kedvező ezüst befektetési lehetőségek minimális ÁFA teherrel magánszemélyeknek is!

Hírlevél feliratkozás
Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

Ezüst/Usa dollár árfolyam

Arany/Usa dollár árfolyam

RSS

Conclude
Kedvező ezüst befektetési lehetőségek minimális ÁFA teherrel magánszemélyeknek is!
2016. szeptember 05. hétfő, 12:08

 

Fektessen ezüstbe különbözeti ÁFÁ-s ezüstérmék vásárlásával és spóroljon akár 20%-ot! Befektetési ezüst érmék különbözeti áfával a Conclude kínálatában. A csökkentett áfa-tartalomnak köszönhetően Magyarországon is versenyképessé vált a fizikai ezüstbefektetés a magánbefektetők számára!

 

A legnépszerűbb befektetési ezüstérmék különbözeti áfával a Concludetól


Több ezüstöt vehet ugyanannyi pénzből, miközben százezreket spórol!


A különbözeti ÁFÁ-s befektetési ezüstérmékre kirótt adó alapja a Conclude beszerzési és eladási ára közötti különbözet (árrés), ami jelentősen alacsonyabb ÁFA-terhet jelent a vásárló számára a nettó ezüst árra számolt teljes ÁFÁ-nál. Az árjegyzésünkben látható árak bruttó árak, amire semmilyen egyéb költség vagy adó nem kerül felszámításra. A kisebb ÁFA miatt a különbözeti ÁFÁ-s ezüstérméknek az ezüstrudaknál is kedvezőbb az ára.

 

Így Ön több ezüstöt tud vásárolni – ugyanannyi pénzért.

 

IRÁNY A MEGRENDELŐLAP

 

Példa:

Hasonlítsuk össze egy 27% ÁFÁ-val és egy különbözeti ÁFÁ-val forgalmazott Bécsi Filharmonikusok 1 unciás ezüstérme adóterhét:


Bécsi Filharmonikusok 1 unciás ezüstérme ára teljes ÁFÁ-val:

Nettó Ár: 9.195 Ft
27% ÁFA: 2.483 Ft
Bruttó Ár: 11.678 Ft*

Bécsi Filharmonikusok 1 unciás ezüstérme ára különbözeti ÁFÁ-val:

Nettó Ár: 9.195 Ft
Különbözeti ÁFA: 557 Ft
Bruttó Ár: 9.752 Ft*

*Az árakat a cikk közzétételekor érvényes eladási árfolyamok alapján számoltuk.


A példából jól látszik, hogy érménként 1.906 Ft ÁFÁ-t spórolunk meg, ami 100 db ezüstérme vásárlásánál 190.600 Ft-os megtakarítást jelent!

 

De ez még nem minden, a különbözeti ÁFÁ-s ezüstérmék az ezüstrudaknál is jóval olcsóbbak, mivel ott is a teljes, 27%-os ÁFÁ-t kell kifizetnünk:


1 kilogrammos ezüstrúd ára 27% ÁFÁ-val:

Nettó ár: 300.142 Ft
27% ÁFA: 81.038 Ft
Bruttó ár: 381.180 Ft*
Bruttó gramm ár: 381,18 Ft/gramm*Bécsi Filharmonikusok 1 unciás ezüstérme ára különbözeti ÁFÁ-val:

Nettó Ár: 9.195 Ft
Különbözeti ÁFA: 557 Ft
Bruttó Ár: 9.752 Ft*
Bruttó gramm ár: 313,54 Ft/gramm*

*Az árakat a cikk közzétételekor érvényes eladási árfolyamok alapján számoltuk.

Azaz a Bécsi Filharmonikusok érme a különbözeti ÁFÁ-nak köszönhetően 20%-kal olcsóbb, mintha 1 kilogrammos ezüstrudakat vásárolna teljes ÁFÁ-val.

 

Milyen befektetési ezüstérméket vásárolhatok különbözeti ÁFÁ-val a Conclude-nál?


Válasszon az 1 uncia (31,103 gramm) színezüstöt tartalmazó Bécsi Filharmonikusok, a Maple Leaf és az Ausztrál Kenguru ezüstérmék közül. Mindhárom termék globálisan ismert, így könnyedén értékesíthetőek a világ bármely pontján.

2016 Ausztria Bécsi Filharmonikusok ezüstérme előlap

 

 

Az 1 unciás Bécsi Filharmonikusok ezüstérme .999 tisztaságú színezüstből vert, a világhírű zenekar előtt tisztelgő minőségi érme, melyet a Münze Österreich (Osztrák Pénzverde) gyárt. Európában a legnagyobb példányszámban forgalmazott termékként a "Bécsi Fil" ezüstérmének a legkedvezőbb a vételi és eladási ára.

2016 Kanadai Maple Leaf befektetési ezüstérme hátlapja.

 

 

A szintén 1 unciás Maple Leaf ezüstérméket .9999 tisztaságú ezüstből verik a Kanadai Királyi Pénzverdében: a lézergravírozású egyedi biztonsági elemeknek és azonosítóknak köszönhetően a világ legbiztonságosabb ezüstérméjének tartják.

 

 


Az Ausztrál Kenguru ezüstérme előlapján II. Erzsébet királynő arcmása látható

 

Az 1 unciás ezüst Kengurut a Perth Mint ausztrál öntöde és állami pénzverde készíti. 2016 óta a Kengurut szintén 99,99%-os tisztaságú színezüstből állítják elő.

 

Más típusú ezüstérmék esetén monster boxonként van lehetőség különbözeti ÁFÁ-s vásárlásra, érdeklődjön lehetőségeiről a lap alján található elérhetőségeken! 


Kinek ajánljuk a különbözeti ÁFÁ-s befektetési ezüstérméket?

 
Ha legalább 200 ezer forintot fektetne magánszemélyként ezüstbe, Önnek szól ajánlatunk!

 

A különbözeti ÁFÁ-s Bécsi Filharmonikusok, Maple Leaf és az Ausztrál Kenguru befektetési ezüstérméket elsősorban olyan magánszemélyeknek javasoljuk, akik minimum 200 ezer forint körüli értékben szeretnének befektetési ezüstöt vásárolni.

 

5 millió forintot elérő vagy meghaladó összegű megrendelés esetén egyedi árjegyzéssel dolgozunk, keresse kollégáinkat elérhetőségeinken!Hogyan rendelhetem meg a különbözeti ÁFÁ-s ezüstérméket? 


Adjon le vételi megbízást webáruházunk megrendelőlapján vagy telefonon keresztül ( +36202576442 ) a Bécsi Filharmonikusok, Maple Leaf vagy Ausztrál Kenguru különbözeti áfás ezüstérmék vásárlására.

 

Választhat utalásos, helyszíni készpénzes és bankkártyás fizetést*. Forint és euró pénznemekben fizethet az ezüstérmékért.


IRÁNY A MEGRENDELŐLAP

 

Átutalás előtt kérjük várja meg az automatikus megrendelés érkeztető e-mailt követő visszaigazolást, amely a kollégáink által kiállított adásvételi szerződést tartalmazza.

* A bankkártyás fizetés csak a helyszínen, átvételkor lehetséges POS terminálon keresztül. Megrendelés leadásakor a készpénzes fizetési módot kell választania, és a megjegyzés rovatba beírni a kártyás fizetés szándékát. 

 

Mennyi a legkisebb rendelhető mennyiség a Bécsi Filharmonikusok, a Maple Leaf és Kenguru ezüstérmékből?


 

A legkisebb rendelhető mennyiség 20 darab ezüst Bécsi Filharmonikusok, ill. 25-25 darab Maple Leaf vagy Ausztrál Kenguru ezüstérme, amelyek lezárt öntödei védőtubusokban érkeznek. A tubusokat – az érmék oxidálódását megelőzendő - nem áll módunkban megbontani, így az érméket csak tubusonként tudja megrendelni.

 


Megéri cégként különbözeti ÁFÁ-s ezüstérméket vásárolni?


 

A rendszeresen ÁFÁ-s bevételt generáló cégeknek jobban megéri a 27%-os ÁFÁ-val terhelt ezüstudakat vásárolni, hiszen teljes mértékben szembe tudják állítani a kifizetett ÁFA összegét ÁFÁ-s bevételeikkel.

 


Hol tárolhatom a különbözeti ÁFÁ-s ezüstérméket?


Ha nincs saját banki széfe, vagy nem szeretné otthonában tárolni befektetési ezüst érméit, a Conclude Goldtresor online fizikai nemesfémszámlája lehet az optimális megoldás Önnek, ahol teljesen ÁFA-mentes, a különbözeti ÁFÁ-s érméknél is kedvezőbb áron vásárolhat és adhat el fizikai ezüstöt, biztosított tárolás mellett. A Conclude offline nemesfém letétkezelést is vállal a legalább 5.000.000 Ft-ot elérő ezüst

Még maradt megválaszolatlan kérdése? Forduljon hozzánk bizalommal!

Juhász Kristóf 

vezető értékesítő 

+36/20 257 6442 

Conclude Befektetési Zrt.

Conclude Services Kft.