Címlap Hírek Arany befektetés 2020

Hírlevél feliratkozás




Conclude Árjegyzés (élő)









Betöltés...















 
Arany vétel és eladás itt:




Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Arany befektetés 2020
2020. szeptember 09. szerda, 08:26

Egyre többen érdeklődnek az aranybefektetés iránt és vásárolnak fizikai aranyat a várható infláció ellen védekezve a rekord magas 2000 dollár/uncia körüli arany árfolyam ellenére is. Az arany befektetés rövid- és hosszú távú szempontjait elemző alábbi videónkból megtudhatja, miért.
 
 
 
 
 
A 2010-es évek során ugyan relatíve alacsony inflációt tapasztalhattunk, de ez a trend fordulni látszik: a következő évtizedben a megtakarítóknak az alacsony kamatok és a magas infláció kihívásával kell szembenézniük: aki nem lép időben, megtakarítása vásárlóerejének akár 50-60%-át is elveszítheti 2030-ra.

 
ARANY VÁSÁRLÁS
 
 
Az arany befektetés aktuális tudnivalóiról szóló videónkból megtudhatja milyen trendek várhatók az aranypiacon a következő évtizedben; mi a különbség a fizikai és a papír arany között; miért és hogyan érdemes fizikai aranyat vásárolni; hogyan korrelál az ezüst és az arany vagy az arany és a Bitcoin; hogyan működik az arany adás-vétel és még rengeteg hasznos információ forráshoz juthat, hogy minél megalapozottabb döntést hozhasson befektetési arany vásárlás előtt.


Juhász Gergely előadása a Portfolio.hu gazdasági hírportál Private Investor Day 2020 online konferenciáján hangzott el először. Az előadás rövid kivonata itt található.