Címlap Hírek Panda befektetési arany és ezüst érmék a Conclude-nál

Hírlevél feliratkozás
Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Panda befektetési arany és ezüst érmék a Conclude-nál
2015. április 20. hétfő, 21:27

A Conclude a kínai befektetési arany és ezüst Panda érmék egyik fő forgalmazója Magyarországon. Felvásárlási áraink is rendkívül kedvezőek a Panda arany és ezüst érmékre.

Hosszú évek óta forgalmazzuk e rendkívül népszerű kínai befektetési aranyérméket. A Conclude minden Panda aranyérme évjáratot forgalmaz, és nemcsak az 1 unciásat, hanem az 1/20 unciás kiviteltől kezdve az 1 kilós kivitelig. A Panda befektetési aranyérmék abban különlegesek, hogy az idő előrehaladtával jelentős numizmatikai prémiumok szokott kialakulni, hiszen az egész világról vannak Panda aranyérme gyűjtők és rajongók.

A Panda befektetési arany érme mintegy 30 éve indult világhódító útjára. Akik „élőben“ meglátják általában azonnal beleszeretnek. A China Gold Corporation nagyon ügyes marketing fogással minden évben variálja a kibocsátott sorozat képet, és a darabszámot is korlátozza, így 4-5% numizmatikai felárat érnek el a színarany áron felül. Egyre többen ékszernek is hordják. A nagyobb érméket nyakláncon medálként, míg a kisebbeket fülbevaló díszként viselik. Évjáratonként 100-160.000 darabot bocsátanak ki. Súly: 31,103 átmérő: 32,05 mm, vastagság: 2,7 mm, tisztaság: 99,9%. Az érmék kibocsátója a Kínai Nemzeti Bank. Az 5 unciás érméből mindössze 1000 darab körül szoktak piacra dobni, ezek az érmék igen magas, közel 50%-os numizmatikai felárral forognak. Az egyik kilós arany Pandát mindössze 200 darabos példányszámmal verik, ezért hónapokkal a megjelenés előtt már el szokott fogyni. A Conclude előrendelést vesz fel ezen ritka érmékre.

Az alábbi csodaszép Panda befektetési aranyérmék elülső oldalán bambuszrügyet falatozó pandakölykök, míg a hátsó oldalon a pekingi Ég Temploma látható (2009-es évjárat).


 

 

 

 

Számos  ezüst Panda érmét is forgalmazunk ill. érmeboltunkból készletről megvehetőek az ezüst, az arannyal futtatott ezüst és a magas prémiumú ritka Panda érmék is.

Panda befektetési aranyérme adás-vételi árfolyamainkat a percenként frissülő webáruházunkban találja.

Ha személyesen, készpénzért szeretne venni, vagy eladni Panda befektetési arany-ezüstérmét, kérjük fáradjon be irodánkba, ahol azonnal tud üzletet kötni.

Válogasson több száz féle arany és ezüst modern numizmatikai és ajándék érméink közül a Conclude érmeboltjából! Számos ezüst és arany Panda érme készletről, akár bankkártyás fizetéssel a helyszínen is megvehető.

Ha valamit nem talál, kérjük hívjon minket!