Címlap Hírek A Maple Leaf a kanadaiak büszkesége: egy igazán finom befektetési aranyérme

Hírlevél feliratkozás
Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

Ezüst/Usa dollár árfolyam

Arany/Usa dollár árfolyam

RSS

Conclude
A Maple Leaf a kanadaiak büszkesége: egy igazán finom befektetési aranyérme
2009. december 14. hétfő, 17:49

A Conclude az 1 unciás Maple Leaf színarany befektetési érmék egyik fő magyarországi forgalmazója. Az érméket folyamatosan készletünkön tartjuk és fel is vásároljuk. Nemcsak unciás, de akár 1 grammos érmét is vásárolhat a Juharlevél befektetési aranyérméből a Conclude-tól.

A Maple Leaf a Kanadai Királyi Pénzverde legnépszerűbb márkaneve és büszkesége. 1979 óta van a piacon és eddig több millió darabot adtak el belőle. A kidolgozottsága, fényessége és egyszerűsége miatt igen népszerű. A legtisztább színarany érme címre pályázva öt kilences, azaz 99,999% tisztaságban is vertek belőle. A 100 kilós juharlevéllel az óriás Bécsi Filharmonikust akarták "lepipálni". Forgalomban 1982 óta leginkább a négy kilences változat (99,99% tisztaság) van, a korábbi évjáratok "csak" három kilences tisztaságúak. Az unciás érme névértéke 50 dollár. Az előlapon  II. Erzsébet királynő képe jelenik meg profilból, míg a hátlapon Kanada egyik jelképe a juharlevél látható.

2014.-től a Mini Maple Leaf érmét is forgalmazzuk

Forrás: Conclude Arany Hírek

 

 

Befektetési aranyérme adás-vételi árfolyamainkat a percenként frissülő webáruházunkban találja.

Ha személyesen, készpénzért szeretne venni, vagy eladni befektetési aranyérmét, kérjük fáradjon be irodánkba, ahol azonnal tud üzletet kötni.

Válogasson több száz féle arany és ezüst modern numizmatikai és ajándék érméink közül a Conclude érmeboltjából! Az érmék többsége készletről, akár bankkártyás fizetéssel a helyszínen is megvehető.

Ha valamit nem talál, kérjük hívjon minket!