Címlap Hírek Teljes gőzzel menetel az etereum

Hírlevél feliratkozás




Conclude Árjegyzés (élő)









Betöltés...















 
Arany vétel és eladás itt:




Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Teljes gőzzel menetel az etereum
2017. július 25. kedd, 09:18
 
Conclude Daily Gold

A bitcoinnal szemben eddig a sajtóban alulreprezentált kriptodeviza házatáján sűrűsödnek az események. Egyre többen csatlakoznak a The Enterprise Ethereum Alliance nevű szövetséghez. Az etereum árfolyama csak az idén eddig harmincszorozódott. 
  
Etereum kriptodeviza
 29 új taggal bővült a The Enterprise Ethereum Alliance (EEA). Ennek eredményeként a tavaly februárban alakult szövetség immár 150 tagot számlál. Legutóbb olyan neves cégek csatlakoztak, mint a Mastercard, a Cisco Systems vagy a Scotia Bank. 
 
 
Az is figyelemreméltó, hogy a gyorsan növekvő indiai Andhra Pradesh állam is csatlakozott a szövetséghez, első nem-amerikai államként. Szeretnék ugyanis, ha a régió pénzügyi technológiai központtá válna – indokolt J. A. Chowdary, Andhra Pradesh állam szakmai főtitkára és IT tanácsadója.

De olyan neves intézmények is most lettek tagok, mint az Antibiotic Research UK, a Technical University of Munich és az Ypse IT Solutions.

Önmeghatározása szerint az EEA kifejezetten arra jött létre, hogy segítsen a vállalatoknak kiépíteni az etereum blokklánc alapú saját működőképes okos szerződéseket létrehozó és fizetési rendszerüket.

Forrás: Coindesk.com, Conclude Zrt.