Címlap Hírek Itt a Nyúl éve befektetési aranyérme a Perth Mint-től

Hírlevél feliratkozás
Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Itt a Nyúl éve befektetési aranyérme a Perth Mint-től
2011. január 31. hétfő, 14:53

Ausztrália legnagyobb pénzverdéje a Perth Mint ezzel a kibocsátással folytatja nagy sikerű „Lunar“ sorozatát, mely a 12 állatjegyet jeleníti meg. A színarany érme hátoldalán II. Erzsébet brit uralkodó képe jelenik meg, míg az előlapon egy nyuszi és egy fej káposzta látható. Az érme a valóságban sokkal dekoratívabb, mint azt bármely fotó érzékeltetni tudná. Az egy unciás Nyúl befektetési arany érmét limitált darabszámban maximum 30.000 példányban hozzák forgalomba 2011-ben. A Nyúl éve a kínai horoszkóp szerint 2011. február 3-tól 2012. január 22-ig tart. Az alábbi években születettek számára lehet ideális ajándék ez az aranyérme: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987,1999, 2011. Neil Somerville Kínai horoszkóp című könyve szerint: „A Nyúl az erény és az óvatosság jegyében született intelligens, udvarias, csendes természetű és békés létezésre vágyó. Nem szereti a kellemetlenségeket, távol tartja magát a vitáktól és veszekedésektől. A Nyúl éve mozgalmasnak, pozitívnak és ösztönzőnek ígérkezik. Kedvező időszak lesz családoknak, valamint a személyes fejlődésre is nagyszabásúan hat majd.”

Forrás: Conclude Arany Hírek

Befektetési aranyérme adás-vételi árfolyamainkat a percenként frissülő webáruházunkban találja.

Ha személyesen, készpénzért szeretne venni, vagy eladni befektetési aranyérmét, kérjük fáradjon be irodánkba, ahol azonnal tud üzletet kötni.

Válogasson több száz féle arany és ezüst modern numizmatikai és ajándék érméink közül a Conclude érmeboltjából! Az érmék többsége készletről, akár bankkártyás fizetéssel a helyszínen is megvehető.  

A Lunar sorozatról készített aldomaint itt találja. 

 

NyYúl éve érme 2011.