Címlap Hírek Arany Hegyek Svájcban

Hírlevél feliratkozás




Conclude Árjegyzés (élő)









Betöltés...















 
Arany vétel és eladás itt:




Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Arany Hegyek Svájcban
2011. július 30. szombat, 10:05

II. világháborús bunkerekbe szállítják az aranyat a Svájci Alpokban


Még nagyobb biztonság, még nagyobb titokzatosság. Új trend indult el a nemesfémek biztonsági tárolása terén Svájcban. Egyre több gazdag magán és intézményi befektető veszi igénybe az egykori II. világháborús bunkereket nemesfémek tárolására. Az erre szakosodott -sokszor a hadsereggel kitűnő kapcsolatot ápoló- cégek felújítják és átalakítják a Gotthard és a Berni Alpok rejtett bunkereit és külföldről ill. Zürichből is az Alpokba szállítják az aranyat és ezüstöt. A biztosító társaságok is beszálltak az üzletbe teljes körű biztosítást nyújtva az ügyfeleknek.

Folyamatosan nő azoknak a száma, akik egyáltalán nem bíznak a bankokban sőt még a banki széfekben sem, félve attól hogy kötelezhetik a bankokat a széfek zárolására.

A Conclude svájci partnerei is megerősítették, hogy az utóbbi időben jelentősen megnőtt az igény a nemesfémek alpesi bunkerekben való tárolására.

 Forrás: Handelszeitung Zürich-Conclude Zrt.

Nemesfémek tárolására szakosodott cégek felújítják és átalakítják a Gotthard és a Berni Alpok rejtett bunkereit és külföldről ill. Zürichből is az Alpokba szállítják az aranyat és ezüstöt.
Arany Hegyek, Valais kanton, Svájc: a déli szél a Szahara homokját rakja le a Svájci Alpok lejtőin Forrás: N. Harrison