Címlap Hírek Aranytábla-Termékajánló

Hírlevél feliratkozás
Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Aranytábla-Termékajánló
2012. február 20. hétfő, 18:25

 

Valcambi 50gr színarany tábla

A svájci Valcambi SA „Good Delivery” minősítésű gyártó által gyártott Aranytábla 2011 áprilisa óta van a piacon. Ezzel a termékkel kettős célt valósíthatnak meg a befektetők. Sokkal olcsóbb venni egy darab aranytáblát, mint 50 db 1 grammos aranylapkát. Több befektető azért dönt e termék mellett, mert vészhelyzetben esetleg fizetni lehet az 1-1 grammos aranylapocskák letörésével. Mégis felhívjuk figyelmüket, hogy ha nem eredeti csomagolásban, érintetlen állapotban kínálják eladásra e terméket, akkor valószínűleg csak törtarany árban lesz értékesíthető! A gusztusos csomagolású certifikáttal ellátott „aranycsoki” kinézetű termék nagyszerű ajándék is egyben.

Készletről, készpénzzel fizetve azonnal megvásárolható!

 

 

 Befektetési aranyrúd és érme adás-vételi árfolyamainkat a percenként frissülő webáruházunkban találja.

Ha személyesen, készpénzért szeretne venni, vagy eladni befektetési aranyrudat, aranyérmét, kérjük fáradjon be irodánkba, ahol azonnal tud üzletet kötni.

Válogasson több száz féle arany és ezüst modern numizmatikai és ajándék érméink közül a Conclude érmeboltjából! Az érmék többsége készletről, akár bankkártyás fizetéssel a helyszínen is megvehető.