Címlap Hírek Aranytárolás külföldön a Conclude Zrt.-nél

Hírlevél feliratkozás
Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Aranytárolás külföldön a Conclude Zrt.-nél
2012. december 22. szombat, 08:04

Conclude Közlemény:

Jövőre bővülhet a Conclude-nál a külföldi nemesfém letétkezelést igénybe vevők köre: 2013. januárjától már a 10 millió forintos (40 ezer eurós) nagyságrendű egyedi tárolási értéktől elérhetővé tesszük kedves Ügyfeleinknek a Frankfurti tárolási lehetőségünket. Ugyanakkor a kisebb összegű betárolásokra a felénk felszámított kitárolási-betárolási díjakat fogjuk alkalmazni.

Büszkék vagyunk arra, hogy a világ egyik legnagyobb nemesfém letétkezelőjében a svájci központú VIAMAT-ban partnerünkre leltünk és hogy  a 2012-es év második felétől, a növekvő tárolt érték arányában- a vezető érték biztosításközvetítő a Marsh,  10 millió dollárra emelte a biztosítási kötvényünk értékét, melyet a Lloyds biztosító írt alá.

Evidence of Insurance VMI - Lloyd's - 1.oldal
Evidence of Insurance VMI - Lloyd's - 2.oldal

A Conclude által elsőként bevezetett egyedi nemesfém letétkezelés növekvő népszerűségnek örvend azon ügyfeleink körében, akik szeretnék magukat függetleníteni Magyarország országkockázatától, valamint a lehető legmagasabb biztonsági standardnak megfelelő értéktárban szeretnék tárolni arany- ezüst készletüket.