Címlap Hírek Aranyvásárlás készpénzért

Hírlevél feliratkozás
Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Aranyvásárlás készpénzért
2012. december 26. szerda, 12:58

Conclude Daily Gold

Nem lehet Magyarországon készpénzért befektetési aranyat vásárolni! Ez a híresztelés nem igaz. Sőt ennek pont az ellenkezője a valóság: igen jelentős forgalom bonyolódik befektetési aranyat készpénzért és befektetési arany visszavásárlás készpénzért relációban.

Az utóbbi időben több internetes fórumon is lehetett olvasni arról a pletykáról, hogy Magyarországon egyáltalán nem lehet készpénzért befektetési aranyat vásárolni.

A készpénzes aranyvásárlás volumene folyamatosan nő, ami annak köszönhető, hogy a befektetők egyre kevesebb szállítási határidőt hajlandóak tolerálni a befektetési arany kereskedők részéről.

A készpénzes aranyvásárláshoz hasonlóan gyorsan juthatunk aranyhoz az azonnali utalással. Ekkor, ha az aranykereskedőnek van készlete, akkor már az utalás napján, vagy azzal akár egy időben ki tudja szolgálni a készpénzes aranyvásárlási igényt.

A készpénzes aranyfelvásárlás is hasonlóan zökkenőmentesen működik. Az arany visszavásárláskor ha a kereskedő rendelkezik elegendő készpénzzel, akár rögtön ki tudja fizetni a visszavásárlásra felkínált aranyat, vagy pedig azonnal tudja utalni a befektetés arany ellenértékét.

Figyelem ! A specializált befektetési aranykereskedők a törtarany kereskedőknél, ékszerészeknél sokszor jelentősen jobb arany visszavásárlási árat képesek jegyezni. Aki csak arany eladási árat jegyez, az valószínűleg törtarany árban akarja majd visszavenni az általa eladott befektetési aranyat, ezért nem mindegy melyik aranykereskedővel alakít ki kapcsolatot a befektető.

Az alábbi videó a Conclude Zrt. vezérigazgatóját interjúvolja meg a magyarországi készpénzes aranyvásárlás, készpénzes arany eladás lehetőségeiről.