Címlap Hírek Bizonyított: arannyal gyógyítható a prosztatarák!

Hírlevél feliratkozás
Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Bizonyított: arannyal gyógyítható a prosztatarák!
2013. szeptember 03. kedd, 06:56

 

Conclude Daily Gold

Ausztrál szakemberek közel 300 betegen elvégzett vizsgálatai igazolják azt a bostoni kutatók által tavaly februárban tett felfedezést, miszerint az arany hatékony lehet a prosztatarák gyógyításában.Forrás: The Newcastle Herald, Conclude Zrt.


Az aranyszemcsék befecskendezése a rákos prosztatába pontosítja a sugárkezelés célzását, egyúttal megakadályozza a környező szervek, például a bél- és a húgyhólyag károsodását – állítja a Calvary Mater Hospital és az ausztrál University of Newcastle közös tanulmánya. A szakemberek az elmúlt két évben közel 300 pácienst kezeltek arannyal, illetve hagyományos módon, és figyelték a különbséget. Az arannyal kezeltek sokkal pontosabb sugárkezelést kaptak és csökkentek a mellékhatásaik, méghozzá olyan jelentős mértékben, amit még a tanulmány szerzői sem gondoltak – ismerte el egyikük, Jim Denham.

Az aranykezelést kapottak egyike, a 60 éves Bob McGregor például azt állította, hogy ő egyáltalán nem érzett mellékhatást. Az eljárás során az aranyszemcséket a kezelés előtt helyezik a betegbe, melyek a beültetés után életük végéig a prosztatájukban maradnak. A sárga nemesfém előnye, hogy látszik a képalkotó vizsgálatok során és kevesen allergiásak rá. A beültetett aranyszemcséknek köszönhetően a kezelést végző orvosok tudják, pontosan hová kell célozniuk a besugárzást, így képesek leszűkíteni a sugarakat annyira, hogy azok kizárólag a prosztatát érjék el. Az már eddig is ismert volt, hogy az aranytartalmú készítmények bizonyos ízületi betegségek gyógyítására alkalmasak, így azokat már régóta hatékonyan alkalmazzák, míg a fogorvoslásban nemesfém-jellegéből adódó kis reakcióképessége, nem allergén jellege, valamint könnyű alakíthatósága miatt nagy a szerepe. Arra a felismerésre, hogy az arany hatékony lehet a prosztatarák ellen, tavaly februárban a Bristoli Hematológiai és Onkológiai Központ kutatói jutottak, s a mostani tanulmány ezt látszik igazolni. 

 

Forrás: The Newcastle Herald, HáziPatika.com, Wikipédia, Conclude Zrt.