Címlap Hírek Melyik a jobb? Az SPDR Gold ETF és a fizikai aranypiac

Hírlevél feliratkozás
Conclude Árjegyzés (élő)

Betöltés... 
Arany vétel és eladás itt:
Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Melyik a jobb? Az SPDR Gold ETF és a fizikai aranypiac
2009. november 23. hétfő, 19:46

arany spdr gld gold aranyrudakConclude Arany Elemzések:  Az SPDR Gold Trust jelenleg a legnagyobb tőzsdén kereskedett arany alap. 1117 tonna arany (35,9 millió uncia), több mint 40,9 milliárd dollár értékben található az alapban. Ez a legismertebb papírarany termék. ("papírarany"-nak hívják a fizikai aranykereskedők az elektronikus jel vagy papír formát öltő "aranyat").Kisbefektetők százezrei (ha nem milliói) kereskednek a NYSE Arca NewYork-i tőzsdére bevezetett részvényeivel úgy, hogy sohasem olvassák ela kibocsátási tájékoztatót. Mi elolvastuk Önök helyett, és megpróbáljuk összehasonlítani a fizikai aranyba történő direkt befektetés lehetőségével.

Az alap azért is nagyon izgalmas, mert az un."Golden Bug" oldalakon misztikus pletykákat és összeesküvés elméleteket olvashatunk az alappal kapcsolatban. Az egyik fő kritika volt mostanában, hogy az aranyrúd lista, amely normálisan 1600 oldal körül van (most a november 20-i állapot 1601 oldalt mutat)  ez év októberében "összement" pár száz oldalra.

A teljes cikk olvasásához klikkeljen.

 Befektetési aranyrúd és aranyérme adás-vételi árfolyamainkat a percenként frissülő webáruházunkban találja.

Ha személyesen, készpénzért szeretne venni, vagy eladni befektetési aranyrudat, érmét, kérjük fáradjon be irodánkba, ahol azonnal tud üzletet kötni.

Válogasson több száz féle arany és ezüst modern numizmatikai és ajándék érméink közül a Conclude érmeboltjából! Az érmék többsége készletről, akár bankkártyás fizetéssel a helyszínen is megvehető.